Paulpăvălachepreda
Vizitator
|
|
« Răspunde #2 : 29 Mai 2012, 09:29:13 » |
|
Scieţi, vă rog, când şi când, scrieţi, scrieţi, cu umor Scrieţi-mi măcar un rând, vă sugerez... tuturor.
Domnule Vela, greşiţi, umorul este plecat Şi răspunsul nu-l primiţi, de la cel ce-a decedat.
Mă uit, nu-mi vine să cred, patru ani de când aţi scris Umorişţii se reped, răspunzându-vă precis!
Şi eu zic... să nu-i grăbiţi, Vela-i bun şi-i păsuieşte Vă rog... nu vă-ngrămădiţi, Vela, încă mai trăieşte.
Vă rog, nu vă întristaţi, şi veniţi, pe rând, veniţi Umorul, îl deversaţi, fiecare... cum gândiţi.
Vela dragă, ce făcem, ăştia au dat năvală Şi propun să-i mai triem, trecându-i pe altă coală...?
Uite unul, gardul sare, se crede pe stadion Face gălăgie, mare, zburând ca un avion.
Luaţi măsuri, să-i stăpânim, facem ordine, uşor Adică, să-i cuminţim: prea mulţi sunt, cei cu umor.
Ps. Adevărul este că, umorul se face-n doi Nu-ţi poţi zice singur... bă: ţi-ai pierdut pe drum un... oi; Zicem... oaie, ţi-ai pierdut, de berbec ce eşti Nici măcar nu te-ai văzut, pe drum când... strocheşti.
Şi când vede... strochilitul, se supără şi te-njură Te consideră... pârlitul, care-i trage... pana-n gură; Şi-uite-ase... naştem umorul, să ne râdem şi glumim Veselind pe cititorul, până când, ni-l adormim.
Altcumva, citeşte el, ce găseşte, sărăcuţul Şi găseşte fel de fel, de-ăştia... ce fac ca struţul! Adică, sunt alergaţi, îşi vâră capu-n nisip După care-s dezbrăcaţi, râmânând numai în slip.
Şi sunt tare curios, dacă un răspuns îmi daţi...? Dacă nu, vă doare-n... dos, şi... ceva, îmi arătaţi...? Pentrucă, alţii mai sunt, dar nu vin răspuns să-mi dea Ştiţi c-au dat cu mine... vânt, şi precis, nu mă vor vrea.
Şi n-aş vrea să-i deranjez, se distrează precum ştiu; Grija mea-i să-i menajez, adică, să NU le scriu! Moţiunea de cenzură, pentru mine, a căzut Am rămas cu limba-n gură, pentru tot ce am făcut. Şi degeaba salivez, îmi curg balele din gură Dacă nu mă mai distrez, din cauza la cenzură.
Mulţumesc.
|