Paulpăvălachepreda
Vizitator
|
|
« Răspunde #6 : 11 Martie 2012, 22:48:48 » |
|
Dragii mei, Foarte mulţi gâdesc la bani Şi nu se gândesc la ani: Degeaba te-mbogăţeşti Dacă mori, şi nu mai eşti.
Gândurile toate vin Şi au în ele suspin; Şi-atunci, trebuiesc triate Şi de tine curăţate.
Dacă banii ţi-au plăcut Joci la loto: şi-ai pierdut: Ai pierdut pe Dumnezeu Care te scapă la greu.
Şi greul, iute apare Mintea-ncepe şi te doare Şi te vaiţi, vai, auoleu Scapă-mă, Tu, Dumnezeu.
Şi aşa te prăpădeşti Doar la tine te gândeşti Ai făcut mare păcat- Lui satana - închinat.
Dumnezeu, nu e de vină Dumnezeu, este Lumină; Întuneric unde este Dumnezeul tău lipseşte.
Şi degeaba mori bogat Pentrucă, vei fi uitat; Te va şterge Dumnezeu Care trăieşte mereu.
Şi când Dumnezeu te-a şters Viaţa, s-a oprit din mers Trebuia să te gândeşti Semenii, să ţi-i iubeşti.
Nemilostivul bogat Răspunsul când a aflat Ruşinat, nimic, n-a spus Domnului, Hristos, Iisus.
Vinde tot, dă la săraci Ca să scapi de demoni... draci Alcumva, nu vei intra Vei muri, şi vei crăpa.
Oare câţi milionari Oameni în viaţă avari Averea şi-au dăruit La săraci, când au murit?
Şi atunci, ne şi mirăm Vina, pe satana dăm Când satana, noi suntem Răutate, când avem.
A fi bun, e lucru mare Credincios... este-o-ntâmplare; Nu citim nici Sfânta Carte Şi nici... n-ajungem departe.
Ajungem, ici, în pământ Şi ne transformăm în vânt Suntem entitate vie Dăinuind, ca energie.
Foarte multe energii La deces, ajung stafii Uneori, le şi vedem Şi putere nu avem.
Sunt suflete ce-au pierit Judecate, au murit Doresc, să se întrupeze Să mănânce, se distreze.
Şi nimeni nu-i vinovat C-ai rămas neCununat Ai rămas nemântuit Şi în veci, eşti chinuit.
Nu predau psihologie Vă vorbesc în... poezie: Trăire interioară Călătorie... uşoară.
Cine greu călătoreşte Cade-n groapă, se loveşte Gândul bun, îl părăseşte Şi mintea,-i înebuneşte.
Şi nebuni, sunt foarte mulţi Umblă, cu capul, desculţi Zi de zi sunt visători Visând, multele comori.
Comoara ce-a mai de preţ În viaţă: să fii isteţ Nimic, tu, nu ai pierdut În Iisus, când, ai crezut.
Şi Iisus, "A" existat Domnul, El, S-a prezentat De ce noi, nu L-am crezut Pe cruce, L-am omorât?
Şi cum, noi, să-L mai credem Acum când, nu-L mai vedem? Şi-L vedem: când va veni Şi venirea-I... nu vom şti!
Pentru mine, nu e bai Îl aştept pe Domnu-n Rai; Ce faci tu, care-ai trăit Şi-ai rămas, NEmântuit?
Vă sărut la infinit!
|