Buna ziua. Am o relatie de 1 an cu un barbat care este cu 16 ani mai mare decat mine, spune ca ma iubeste, imi aduce flori, imi telefoneaza zilnic, imi trimite zilnic SMS-uri, ma scoate din cand in cand in oras, la munte, nu doreste o casatorie, mai mult e un fel de distractie, fara obligatii, cred eu. Mentionez ca noi am inceput relatiile intime dupa 3 luni de la data la care ne-am cunoscut. Noi locuim separat. El la Targoviste, eu la Bucuresti. El face naveta o data sau de 2 ori pe saptamana ca sa ma vada. Nu prea se implica in a ma ajuta la cumparaturi, nu se implica financiar, desi am si eu nevoie din cand in cand de cineva care sa achite factura de mobil sau plinul de benzina, am nevoie de cineva alaturi la bine si la rau. Recent, eu am achitat avansul pentru un sejur in strainatate. Ce credeti e o relatie adevarata, care merita traita? As putea sa-i spun direct ce doresc referitor la ajutorul financiar sau ar putea crede ca sunt o profitoare? Cu mii de multumiri, Mihaela Manta
eu cred ca te tine de...buna. daca esti blanda si nu ceri de mancare....de ce sa se deranjeze sa te -trebe daca ai nevoie de ceva?