si mie mi sa intamplat si sincer cred
... De multe ori cand intram in camera simteam ceva ciudat... ( ca ceva e langa mine , ca cineva ma priveste, ca cineva incearca sa ma atinga dar ma luau fiori)
. Au inceput sa apara urme pe mobila, perdea(zgarieturi,urme,ca si forme ..M si V si altele)..Perdea rasfirata, sfasiata ... si totul sa petrecut cand eram in camera mea
. Nu am mai dormit intr`un timp de cateva saptamani numa cate 2-3 ore si dimineata . Cand adormeam '' ceva ma trezea '' . Aveam cosmaruri, etc... Simteam asa frig ... fiori ,,, Au tot aparut la urme,zgarieturi. Mam tot rugat la Dumnezeu imi era o teama....
....Cu timpu m`am obisnuit si adormeam chear si cand cadeau singure obiecte, sau gaseam lucruri care le puneam intr`un loc si le gaseam in altul. aruncate pe jos...etc...
Visam ca mi se aratau in vis dar '' doar le simteam '' .....si ma indrumau in semne ... + cA si acum mi se mai intampla sa mai aud unele zgomote in camera ,,,, si pur si simplu eram numa eu ,singura... am ignorat si am tot ignorat dar tot degeaba uneori ma cuprinde teama si simt ca nu mai pot ,,,, cineva daca se pricepe la asa ceva va rog frumos sa ma ajute cu ceva sfaturi ,.. id meu este adryanar ...