Eu consider ca iubirea adevarata nu pleaca niciodata..Sau cel putin nu de la tine, daca iubesti ,intr-adevar, cu toata fiinta ta. Dar e adevarat ca vine in momente in care nu te astepti
. Si mai cred ca stii cand esti indragostit/a
, pur si simplu stii.
Mi-am dat seama ca iubesc atunci cand zambeam incontinuu doar la auzul numelui sau, cand fiecare melodie pe care o ascultam mi-l aducea in minte, cand inima imi batea sa-mi sara din piept de fiecare data cand auzeam telefonul sunand pentru ca stiam ca e el; cand vorbeam ore in sir pe mess spunandu-ne fel de fel de prostii copilaresti si nu mai voiam sa plec, sau cand intram pe mess fericita pentru ca stiam ca pe mine ma asteapta; cand eram cu el si muream de dorinta sa sar la gatul lui sa-l imbratisez (si nu erau hormoni
) , cand admiram fiecare cuvant pe care il spunea si nu ma mai saturam sa-l ascult; cand visam cu ochii deschisi la cum ar fi sa fim impreuna pe masura ce ne cunosteam tot mai bine si ne dadeam seama ca avem atat de multe in comun..; cand plangeam si-mi zambea, iar zambetul si privirea lui ma incalzeau si-mi alungau orice tristete; cand..
As putea continua cu zeci de lucruri de genul asta, care pot parea pentru unii prostii fara importanta dar pentru mine inseamna perioada cea mai frumoasa de pana acum a vietii mele, de care imi aduc aminte mereu cu drag si la care ma voi intoarce intotdeauna cu zambetul pe buze.
Si pe mine m-a incercat acelasi sentiment, ca aceasta este "calea mea", pentru ca nimeni si nimic nu ma va face sa vreau altceva decat ceea ce am avut si ce am (de 973 de zile, 11 ore si aprox. 15 minute
), si sper sa am pentru totdeauna.