Traiesc zilnic aceeasi viata,doar ca zilnic pierd cate ceva.Viata e grea uneori dar cateodata si oamenii o fac mai grea.Nu inteleg de ce cand ai un lucru vrei sa il pierzi?Am multe intrebari dar mai multe sunt raspunsurile pe care le gasesc.Nu stiu cum e sa castigi intotdeauna dar stiu cum e sa pierzi cate ceva.Poate ca multi ar spune ca e imposibil sau ca exagerez spunand ca pierd cate ceva in fiecare zi dar e adevarat.
Cand pierzi o suma de bani nu fi disperat bani pot fi recuperati,daca ai pierdut trenul nu intra in panica, va veni altul.Ai picat un examen?Nu fi descurajat il poti da din nou si vei lua o nota mare.Ai uitat sa plangi cand ai cazut?Nu ai pierdut nimic,vei mai avea motive sa plangi.Dar daca a trecut o zi in care nu ai zambit,ai pierdut mai multe daca iti poti imagina.Dar nu conteaza de azi vei zambi tot timpul pentru a nu mai pierde nimic din ce iti poate oferi zambetul.
Daca te gandesti vreodata sa renunti inainte sa incepi un nou inceput,schimba-ti planul.Nu renunta sa lupti doar pentru ca nu sti ce vei descoperi.Daca renunti intotdeauna vei regreta pentru ca nu ai incercat,deci lupta cu frica si imprieteneste-te cu adrenalina si curajul.Pentru a castiga asigurate ca alaturi de tine sunt speranta,simtul umorului,optimismul si dorinta de a castiga.Inainte de a realiza ceva trebuie sa visezi,deci nu uita sa visezi.
Ai incredere ca vei reusi si nu te da batut doar pentru ca ai pierdut atunci cand ai simtit nevoia sa castigi.In viata de multe ori vei pierde dar nu uita mergi mai departe incepand cu un zambet.A fi puternic insemna sa zambesti atunci cand sufletul suspina de durere.Dai dovada de curaj atunci cand cauti lumina iar in jurul tau e doar intuneric.A fi intelept insemna a tacea atunci cand doar tu cunosti adevarul,lasandu-i pe ceilalti sa caute un raspuns.
Vei fi cu adevarat fericit daca vei iubi si daca vei avea norocul sa fi iubit.Vei avea succes cu adevarat daca vei fi iubit de o persoana care nu iti apartine,intr-un final vei intelege ca nimeni nu poseda pe nimeni.Iar daca se va intampla vreodata sa ,,pierzi,, o persoana fiind ca te-a parasit nu te mai amagi…,niciodata nu a fost a ta…!Nu o poti poseda,vei intelege intr-o zi ca persoana care iti apartine esti doar tu.Poate ca vei cunoste multe persoane dar nu uita,nici una nu iti apartine…!Iubirea insemna libertate si curaj nu reguli si gelozie!