Ipnescu Lucretia
Vizitator
|
|
« : 12 Septembrie 2010, 07:42:08 » |
|
Dragii mei, ştiu că vă interesează semnificatia visului, ce sens dă realităţii într-o epocă în care tehnolohia a atins culmea perfecţiunii.Uneori visul este plăcut şi aţi vrea ca el să nu se mai termine, alteori ne doare, ne sperie, devine coşmar chiar si după trezire Cum explicăm oare aceste semne pe care divinul ni le transmite? Pentru a răspunde la această întrebare trebuie să cunoaştem ssemnificaţia lor Vă propun o discutie sinceră, deschisă despre visele voastre, cele de noapte, dar si despre visele ce sunt purtate de frunza ruginie a Toamnei aşternând chiorchini de stele peste timpul nerăbdător. Voi scrie in fiecare zi dictionar de vise realizat în urm,a unui studiu aprofundat. Nu este luat nimic de pe net, am dorit să fiu apropae de voi, stiam că nu e bună copia.... Spuneti mi ce aţi visat si eu, promit în mod solemn si cuviincios, să vi le explic Ci drag, Lucretia I.
1. Litera a mare - realizări pe plan profesional; un nou loc de muncă care-ţi aduce satisfacţii materiale şi sociale. 2. Litera a mică – câştig mic neaşteptat, proiecte care se vor materializa treptat. 3. Scrii litera a - superioritate socială, un drum pe care l parcurgi greu, dar care-ţi dă satisfacţii măreţe. 4. Plic alb pe care scrie litera a mare – vei cunoaşte o persoană a cărri nume înecepe cu această literă. 5. Tablă sau foaie de hârtie acoperite cu litera a - schimbare radicală de locuinţă, de statut social şi familial. 6. Colorezi litera a – mici vicleşuguri în viaţa de zi cu zi ce nu-ţi aduc împlinirea dorită;încearcă să nu-ţi clădeşti viaţa pe iluzii, înfruntă adevărul deşi doare. 7. Abac – trebuie să revii asupra hotărârii pe care vrei să o iei; graba strică treabă, deci recalculează-ţi minusurile. 8. Abac cu bile colorate – masca pe care o porţi îţi va îngreuna sufletul, calculează ce ai pierde dacă nu iei hotărârea cât mai repede. 9. Socoteşti pe abac – să fii obiectiv când îţi analizezi cusururile. 10. Abajur – eşti măcinat de îndoieli pe care nu vrei să le divulgi; misterul de care vrei să dai dovadă te va adânci şi mai mult în apele tulburi ale vieţii.
|