01 Iunie 2023, 11:23:22 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
  Pagina principală   Ajutor   Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  

Atunci când ai setat un forum personal, sau ai ales să te alături la un alt forum SMF, trebuie să-ţi înregistrezi un nume de utilizator. Aceats îţi permite să-ţi conservi identitatea proprie în timp ce scrii mesaje, să ştii ceea ce ai citit şi ceea ce nu ai citit încă, fără a fi legat de un calculator anume. Vei putea să-ţi completezi profilul personal şi să foloseşti sistemul de mesaje personale inclus . Vei putea să te abonezi la anunţurile prin email, să-ţi monitorizezi activitatea forumistică şi multe altele.

  1. Cum te inregistrezi
  2. Ecranul de inregistrare

Cum te inregistrezi

Presupunem că eşti vizitator al unui forum şi vrei să te înregistrezi. Uită-te după următoarele două lucruri:

  • În orice pagină din forum, unde selectezi opţiunea Înregistrează din meniul principal.
  • Un ecran de autentificare, care are ca titlu un avertisment despre accesul permis doar utilizatorilor înregistraţi, caz în care alegi legătura indicată sau selectezi Înregistrează din meniul principal.
Atenţie!
Doar utilizatorii înregistraţi şi autentificaţi pot accesa aceasta sectiune.
Te rugăm să te autentifici mai jos sau înregistrează un cont în Forum Name.

Ecranul de inregistrare

Înregistrează - Informaţii necesare
Alege numele de utilizator:
Este folosit doar pentru autentificare de către forumul SMF.
Adresa email:
Aceasta trebuie să fie o adresă valabilă.
Alege parola:
Verifică parola:
Acesta este înţelegerea de autentificare - dacă există una!


Atunci când ajungi la ecranul de înregistrare, va trebui să introduci un nume de utilizator, adresa de email şi pasrola, şi s-ar putea să existe opţiunea de ascundere a adresei de email. Deasemeni cele mai multe forumuri necesita acceptarea unei întelegeri, regulament, reguli de comportament înainte ca înregistrarea ta să fie acceptată; va trebui să citeşti acele reguli şi să bifezi De acord înainte de a continua. Ceea ce va urma depinde de felul în care este configurat forumul, însă dacă ceea ce urmează este ecranul de autentificare care are sus o invitaţie de a continua, atunci, ai trecut de înregistrare şi poţi continua cu autentificarea! Dacă nu, există două posibilităţi:

  • Dacă procesul de înregistrare a fost configurat cu activarea prin email, atunci următorul ecran îţi va spune aceasta, şi de obicei vei primi imediat un email cu instrucţiuni pentru a continua. Însă există o opţiune foarte utilă ('Ai pierdut emailul de activare?') în căsuţa Informaţii utilizator atunci cănd ai pierdut emailul sau ai scris greşit adresa de email.
  • Dacă procesul de înregistrare necesită aprobarea administratorilor, ecranul următor îţi va spune că urmează să primeşti doua mesaje email, unul cu confirmarea cererii de înregistrare şi celalalt dacă cererea ta a fost acceptată sau nu de către administratori.