25 Iunie 2019, 16:30:41 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
   Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
Scrie răspuns
 Nu esti autentificat.
Daca ai cont, nu uita sa te autentifici.
Daca nu ai cont, este recomandat sa-ti faci unul. Astfel, vei obtine acces la toate facilitatile forumului si va fi mai usor sa adaugi mesaje.
Nume:
Adresa de email:
Titlul:
Imaginea ataşata mesajului:
IngroşatItalic (înclinat)SubliniatTăiat|RadiantUmbritReclamă|Text preformatatAliniat la stăngaCentratAliniat la dreapta|Rigla orizontala|Mărimea caracterelorTipul caracterelor
Inserează film FlashInserează imagineInserează link wwwInserează adresa de e-mailInserează legătura FTP|Inserează tabelInserează rând de tabelInserează o coloana în tabel|Indice susIndice josTip telex|Inserează fragment de codInserează citat|Inserează lista
yahoo_flower yahoo_pray yahoo_wink yahoo_mean yahoo_question yahoo_glasses yahoo_shamrock yahoo_smiley yahoo_bigsmile yahoo_sunglas yahoo_giggle yahoo_daydream yahoo_shame yahoo_devil yahoo_blush yahoo_think yahoo_batting yahoo_peace yahoo_kiss yahoo_cry yahoo_doh yahoo_laughloud yahoo_love yahoo_rotfl yahoo_angel yahoo_sad yahoo_clap yahoo_neutral yahoo_ooooh [mai multe]
+ Opţiuni adiţionale...
Verificare vizuală:
Introdu literele afişate în fotografie
You should read 3 characters in this image.


Introdu literele afişate în fotografie

shortcut: tastează alt+s pentru a trimite mesaj sau alt+p pentru verificareCuprinsul subiectului
Scris : 03 Ianuarie 2015, 14:13:03
Creat de: SIlviu Olexsiuc
Incep prin a-mi cere scuze. Ce vrei?
Nu sint un "specialist", nici macar expert, 'colo, cum ii sade bine romanului. Mai gresesc, pe ici pe colo, Stii, cind scrii pe genunchi, cu telefonul, mai gresesti pe ici mai "inghiti" pe dincolo. Iaca'sa, Mai gresesc pe la punctuatie,(asta se iarta mai usor),ba si pe la gramatica. In loc de "l-a", mai trintesc ca la scoala de muzica cite un "la". Vezi bine, fara diapazon.....
 In loc de "m-a", mai altoiesc cite un "ma". De, viteza, bat'o vina.
 Incolo, mai merge. Buuun.
Ia sa vedem.
 Bag seama ca pe timp ce trece, calculatorul asta, da sa-i scoata pe ceilalti din grila. Nu-mi plce. E monoton. Mie-mi place muzica, culoarea, viata, diversitatea. Mai schimbi o  vorba, mai auzi o stire, (ce accidente se mai intimplara pa A 1, cine mai muri, ce violuri mai fura, da). Satu-i mare. Da' nu-mi place.Ma bate gindul sa ma opresc. O sa creada lumea ca m-am protapit acilea. Nu. Nu-mi place. Nu stiu ce sa fac. Cred ca o sa ma mut la alta sectiune mai libera, mai aerisita.
 Pina atunci, va mai servesc o portie,"suplicioasa", da' ce vrei, asta e stilu'.
Ba fratilor, sa va servesc iar, da sa va servasc iar, auzi?  Ba, Sucaaa, vin' dracu'ncoa, un'teci?, Vin dracu'ncoa ca te cirpesc, auzi?
 Asa. Unde ramasesem?
Da. Pai se facea ca, de mult, intr-o tara uitata de dumnezeu, se canonisera in scoli comuniste niste oameni. A iesit'ara oameni din ei. Asa, cu greu, cu suspine.
 A iesit  Sergiu Nicolaescu.Aprig roman(pacat ca s-a bagat in cloaca politicii, mare pacat.) A invirtit pe cimpii la "armata", cit vezi vu ochii.Si taranime, cita frunza. A facut regie. A facut scenarii. Opere. Opere dumnezeiesti. Are sa mai faca cineva?
 S-a nascut  Amza Pelea. Pazea. Mihai Viteazu. Rol mare. N'ai mai vedea asa ceva. Ziceai ca e aevea. Iti mergea la inima. Balsam. I s-a potrivit rolul ca o manusa. O manusa din piele netabacita . Aspra. Dar croita bine. Cu dreptate.
 Ei mai fratilor, pai din scolile alea amarite,(nemodernizate) ,deh, a mai trecut pragul Ilarion. Ilarion Ciobanu.
 Mama, mama ! Sa vezi cind juca cu picioarele pe sacii cu bani, in Dacii, cind zicea : Sa ne veselim !, Sa jucam !...Tinarul rege ii raspundea : Nu stim. Nu ne-ai invatat. Ne-ai invatat numai sa luptam..... Doamne dumnezeule.
 Mare figura de om, Gerula.
Pai venira barbarii.Sa ramina la noi ,la iarba grasa. Gerula, destept, avea boii acasa. Le explica vitejilor.O scena tare de tot.: Vitejii mei ,sa ne batem, sa mergem cu romanii.(isi calca pe suflet, isi rupea din suflet),barbarii sint mai rai...Nu misca nimeni in front. Clipe de groaza. Numai gura tinarului rege i-a miscat. Scurt. Incalecarea.....
 Maiculita, ti se facea pielea de gaina.
N-am mai vazut asa ceva, si n-oi mai vedea.
 Pai a iesit si  Dem, si Jan Constantin, si Puiu Calinescu. Stiti. BD, si la munte, si la mare. In actiune totala. Ai ai ai...Ce filme ! Cadeai sub masa de ris. Actori mari, dar si scenaristi pe masura. Astia din urma, mai ascunsi. De. Ricul meseriei.
Pai Albulescu,pai Dinica, pai Fotino, Stefan Banica, Radu Beligan, Besoiu, Vasiliu Birlic, Tamara, Caragiu, Cocea, Cotescu, Lazarescu Nae, Leopoldina, Colea Rautu, Caciulescu, Draga Olteanu, Calboreanu, Fintesteanu, Ogaseanu, Papaiani, Piersic, Pogonat,Tastaman, Visan...Si multi altii.
 Dragii mei, n-as vrea sa fiu nedrept. Lista e lunga. Nu pot sa-i amintesc pe toti. Ne-ar lua prea mult timp. S-ar toci creionul.
 Era timpul "Uriasilor", nu terchea berchea.
.