11 Decembrie 2018, 06:22:13 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
   Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
Scrie răspuns
 Nu esti autentificat.
Daca ai cont, nu uita sa te autentifici.
Daca nu ai cont, este recomandat sa-ti faci unul. Astfel, vei obtine acces la toate facilitatile forumului si va fi mai usor sa adaugi mesaje.
Nume:
Adresa de email:
Titlul:
Imaginea ataşata mesajului:
IngroşatItalic (înclinat)SubliniatTăiat|RadiantUmbritReclamă|Text preformatatAliniat la stăngaCentratAliniat la dreapta|Rigla orizontala|Mărimea caracterelorTipul caracterelor
Inserează film FlashInserează imagineInserează link wwwInserează adresa de e-mailInserează legătura FTP|Inserează tabelInserează rând de tabelInserează o coloana în tabel|Indice susIndice josTip telex|Inserează fragment de codInserează citat|Inserează lista
yahoo_flower yahoo_pray yahoo_wink yahoo_mean yahoo_question yahoo_glasses yahoo_shamrock yahoo_smiley yahoo_bigsmile yahoo_sunglas yahoo_giggle yahoo_daydream yahoo_shame yahoo_devil yahoo_blush yahoo_think yahoo_batting yahoo_peace yahoo_kiss yahoo_cry yahoo_doh yahoo_laughloud yahoo_love yahoo_rotfl yahoo_angel yahoo_sad yahoo_clap yahoo_neutral yahoo_ooooh [mai multe]
+ Opţiuni adiţionale...
Verificare vizuală:
Introdu literele afişate în fotografie
You should read 3 characters in this image.


Introdu literele afişate în fotografie

shortcut: tastează alt+s pentru a trimite mesaj sau alt+p pentru verificareCuprinsul subiectului
Scris : 23 Ianuarie 2016, 15:11:07
Creat de: Viorel Muha
Despre oameni

Sunt unii oameni care se consideră deasupra tuturor lucrurilor şi văd în ceilalţi, tocmai ce au ei. "paiul din ochii celorlalţi îl văd drept bârnă şi bârna din ochiul lor, drept pai"

Sunt unele personaje care consideră că numai ei au drepturi, ceilalţi nu, şi … scuipă, scuipă ură şi venin! Acest tip de personaj nu conştientizează (nici nu are cum sau nu vrea) că internetul (gropă de gunoi pentru asemenea persoane şi mă întreb, ce caută-n gunoi?) oferă pentru prima dată cea mai mare libertate, loc în care, cei necăjiţi, cei supăraţi, mai frumoşi sau mai urâţi, mai proşti sau mai deştepti, talentaţi sau netalentaţi, pot să-şi exprime, liber opiniile, creaţiile, bune proaste sau cum or fi. Se simt şi ei oameni, într-o societate confiscată de oligarhi de toate genurile. Tipul acesta de indivizi, vor să confişte tot!  Acest amalgam, această  "adunatură",  este supusă liberei concurenţe. Omul raţional, nu cel fudul, nu cel egoist, nu cel încrezut, nu cel cu nasul pe sus, nu cel cu 10 masterate, nu cel ...  ştie că: din greşelile sale şi ale altora, învaţă, că află din propria prostie sau a altora ce nu-i bine, că poate să se situeze pe o scară a valorilor … că trebuie să fie  modest şi să nu să strige-n gura mare ... Orice om raţional ştie că poate deosebi cei bun de ce-i rău, ce-i valoros de ce nu este, prin comparaţie, aprecind valoarea de la zero până la un anumit maxim. Nu poţi elimina, 0, 1, 2, 3, ... 9 şi lăsa numai nota 10, nu poţi elimina numerele negative  pentru că nimeni nu mai poate stabili, acel pozitiv, acel 10 şi celelalte valori de la aceasta în jos, dacă nu dispunem de un reper inferior sau superior de comparaţie.   

Cum cineva care se pretinde om, persoana din text,  presupunând că este  o persoană cultă, deschisă opiniilor, un om care percepe realitatea în permantă schimbare, realitate care nu este statică şi care se consumă în dimesiunea spaţiu-timp, în stări de relativitate a evenimentelor unele faţa de altele, cu evoluţii pozitive sau negative, de progres sau de regres, constructive sau distructive, dar nu distructive pe ansamblu, etc.   să se exprime la modul de mai jos despre majoritatea oamenilor? 

"Animale cu chip de om . Psihopati semidocti care copiaza sentimentele celor din jur incearcand sa faca poezie visand la bani . Au ochii tristi si un zambet stramb de pedofil , altii se pozeaza din profil incercand sa completeze tabloul de poet la care viseaza . Doamnele se vor distinse cu N avorturi la activ , flacaii doresc sa para sensibili in timp ce-i ofera un sex surpriza nevestei care plange de dureri fizice si emotionale , perpetuarea speciei mai presus de sentimente”
 
Nu fă pe altul animal cand te exprimi ca un animal. Demonstrează mai întâi că tu nu eşti, chiar dacă “sapi” filozofic în adâncimea animalului! Nu are nici o valoare. Este exact ca şi cum ai situa ceva care mirose extrem de placut, deasupra sau dedesuptul unui WC.  Nu ajunge până acolo, ca să confişti, să interzici, speranţa oricui, căci săvârseşti o crimă! Viorel Muha

Comentariul face  referire numai la cuprinsul textului   "Poietii" contemporani .
P.S. Text fictiv , orice asemanare cu persoane reale e pur intamplatoare . Posibil sa n-am dreptate legat de text ... sau de P.S.


Scris : 01 August 2015, 20:53:50
Creat de: citatevinteaalexandru
La dracu cu ilustrii anonimi si cu veleitatile lor de poet . Cred ca scopul internetului e sa adune tot jegul pamantului intr-un singur loc , acesta nu este un lucru nefast , astept sa se termine perioada de tranzitie . Metafore puerile , idei 0 , revelatii 0 , unicitate 0 , doar voma cu sange ca la ulcer , gioarse care se dau doamne ,
activisti batrani si tristi refulati de societate . Le citesc pe chip si in privire cum isi spun in gand " Sunt un mare clasic in viata , sunt un mare clasic in viata , de cate ori trebuie sa  repet ca sa cred si eu ce spun ? " . Marea lor majoritate si-au terminat studiile in jurul varstei de 40 de ani , binenteles ca la Spiru Haret iar daca
le-au terminat la stat ... doar au stat . Au primit complimente doar de la prosti , acest lucru le-a oferit elan si tenacitate in atingerea inutilului , prostii le-au insuflat senzatia de eminenta . Si-ar dori sa spuna lucruri inteligente , chiar unice , dar neavand idei violeaza , sodomizeaza , abuzeaza de metafore . Vorbesc de dragoste din pricina abstinentei , a menopauzei sau a andropauzei .
Ce poate fi mai gretos ? ce poate fi mai libidinos ?  Animale cu chip de om . Psihopati semidocti care copiaza sentimentele celor din jur incearcand sa faca poezie visand la bani . Au ochii tristi si un zambet stramb de pedofil , altii se pozeaza din profil incercand sa completeze tabloul de poet la care viseaza .
Doamnele se vor distinse cu N avorturi la activ , flacaii doresc sa para sensibili in timp ce-i ofera un sex surpriza nevestei care plange de dureri fizice si emotionale , perpetuarea speciei mai presus de sentimente yahoo_smiley . N-au nicio remuscare sau vreo impresie proasta despre dansii , dimpotriva .

P.S. Text fictiv , orice asemanare cu persoane reale e pur intamplatoare .
Posibil sa n-am dreptate legat de text ... sau de P.S. yahoo_smiley