23 Iulie 2019, 22:40:27 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
   Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
Scrie răspuns
 Nu esti autentificat.
Daca ai cont, nu uita sa te autentifici.
Daca nu ai cont, este recomandat sa-ti faci unul. Astfel, vei obtine acces la toate facilitatile forumului si va fi mai usor sa adaugi mesaje.
Nume:
Adresa de email:
Titlul:
Imaginea ataşata mesajului:
IngroşatItalic (înclinat)SubliniatTăiat|RadiantUmbritReclamă|Text preformatatAliniat la stăngaCentratAliniat la dreapta|Rigla orizontala|Mărimea caracterelorTipul caracterelor
Inserează film FlashInserează imagineInserează link wwwInserează adresa de e-mailInserează legătura FTP|Inserează tabelInserează rând de tabelInserează o coloana în tabel|Indice susIndice josTip telex|Inserează fragment de codInserează citat|Inserează lista
yahoo_flower yahoo_pray yahoo_wink yahoo_mean yahoo_question yahoo_glasses yahoo_shamrock yahoo_smiley yahoo_bigsmile yahoo_sunglas yahoo_giggle yahoo_daydream yahoo_shame yahoo_devil yahoo_blush yahoo_think yahoo_batting yahoo_peace yahoo_kiss yahoo_cry yahoo_doh yahoo_laughloud yahoo_love yahoo_rotfl yahoo_angel yahoo_sad yahoo_clap yahoo_neutral yahoo_ooooh [mai multe]
+ Opţiuni adiţionale...
Verificare vizuală:
Introdu literele afişate în fotografie
You should read 3 characters in this image.


Introdu literele afişate în fotografie

shortcut: tastează alt+s pentru a trimite mesaj sau alt+p pentru verificareCuprinsul subiectului
Scris : 11 Martie 2012, 22:48:48
Creat de: Paulpăvălachepreda
Dragii mei,
Foarte mulţi gâdesc la bani
Şi nu se gândesc la ani:
Degeaba te-mbogăţeşti
Dacă mori, şi nu mai eşti.

Gândurile toate vin
Şi au în ele suspin;
Şi-atunci, trebuiesc triate
Şi de tine curăţate.

Dacă banii ţi-au plăcut
Joci la loto: şi-ai pierdut:
Ai pierdut pe Dumnezeu
Care te scapă la greu.

Şi greul, iute apare
Mintea-ncepe şi te doare
Şi te vaiţi, vai, auoleu
Scapă-mă, Tu, Dumnezeu.

Şi aşa te prăpădeşti
Doar la tine te gândeşti
Ai făcut mare păcat-
Lui satana - închinat.

Dumnezeu, nu e de vină
Dumnezeu, este Lumină;
Întuneric unde este
Dumnezeul tău lipseşte.

Şi degeaba mori bogat
Pentrucă, vei fi uitat;
Te va şterge Dumnezeu
Care trăieşte mereu.

Şi când Dumnezeu te-a şters
Viaţa, s-a oprit din mers
Trebuia să te gândeşti
Semenii, să ţi-i iubeşti.

Nemilostivul bogat
Răspunsul când a aflat
Ruşinat, nimic, n-a spus
Domnului, Hristos, Iisus.

Vinde tot, dă la săraci
Ca să scapi de demoni... draci
Alcumva, nu vei intra
Vei muri, şi vei crăpa.

Oare câţi milionari
Oameni în viaţă avari
Averea şi-au dăruit
La săraci, când au murit?

Şi atunci, ne şi mirăm
Vina, pe satana dăm
Când satana, noi suntem
Răutate, când avem.

A fi bun, e lucru mare
Credincios... este-o-ntâmplare;
Nu citim nici Sfânta Carte
Şi nici... n-ajungem departe.

Ajungem, ici, în pământ
Şi ne transformăm în vânt
Suntem entitate vie
Dăinuind, ca energie.

Foarte multe energii
La deces, ajung stafii
Uneori, le şi vedem
Şi putere nu avem.

Sunt suflete ce-au pierit
Judecate, au murit
Doresc, să se întrupeze
Să mănânce, se distreze.

Şi nimeni nu-i vinovat
C-ai rămas neCununat
Ai rămas nemântuit
Şi în veci, eşti chinuit.

Nu predau psihologie
Vă vorbesc în... poezie:
Trăire interioară
Călătorie... uşoară.

Cine greu călătoreşte
Cade-n groapă, se loveşte
Gândul bun, îl părăseşte
Şi mintea,-i înebuneşte.

Şi nebuni, sunt foarte mulţi
Umblă, cu capul, desculţi
Zi de zi sunt visători
Visând, multele comori.

Comoara ce-a mai de preţ
În viaţă: să fii isteţ
Nimic, tu, nu ai pierdut
În Iisus, când, ai crezut.

Şi Iisus, "A" existat
Domnul, El, S-a prezentat
De ce noi, nu L-am crezut
Pe cruce, L-am omorât?

Şi cum, noi, să-L mai credem
Acum când, nu-L mai vedem?
Şi-L vedem: când va veni
Şi venirea-I... nu vom şti!

Pentru mine, nu e bai
Îl aştept pe Domnu-n Rai;
Ce faci tu, care-ai trăit
Şi-ai rămas, NEmântuit?

Vă sărut la infinit!


Scris : 20 Decembrie 2011, 11:09:15
Creat de: Bejliu Anne Marie
Centrarea pe un singur gând este idealul fiecăruia dintre noi. Cum suntem conectaţi permanent cu toţi ceilalţi, e normal să primim infinite gânduri care provoacă stări diferite. Până la echilibrarea întregului durează ceva mai ales dacă suntem comozi. În plus nu există un singur Eu, ci infinite Euri în noi cu manifestări diferite ale firii noastre. Fiecare din acestea doreşte să domine. de aici...
Nu cred în gândirea pozitivă. E doar o etichetă, un analgezic, un "praf de putirinţă". Cred însă în propria forţă de a mă reechilibra de fiecare dată, după o încercare dură, de viaţă pământeană.
Suntem căutători, călători printre gânduri. nimeni nu ajunge la capătul drumului cât sufletul lui e întrupat. Toţi suportăm urmările manifestării dualităţii. Fără ea, pământul ar fi mort. Unicitatea e un termen teoretic, un ideal. Tindem către, dar nu ajungem acolo decât în firavele momente când reuşim să ne "adunăm" în spaţiul în care suntem noi, cei goi, dar atât de curaţi, acolo unde sufletul alege odihna(nu moartea) dintre două praguri. cel al căutărilor continue şi zbor. Eu numesc acel spaţiu aproape raiul sau chiar mai mult decât atât.
 yahoo_shamrock yahoo_flower
Scris : 27 Iulie 2009, 12:21:04
Creat de: indru_36
Ganduri,vise,dorinte,trairi interioare........trairi interioare,dorinte,vise,ganduri......."magia gandurilor"!?!?Cred sincer,ca anumiti oameni ar trebui sa gandeasca mai putin si sa faca mai mult.Faptic vorbesc.Lasati gandurile pentru ganditori si experimentati viata.Asta de-o traim acum!S-ar putea sa va surprinda.Ceea ce facem fiecare,ceea ce oferim celor din jur neconditionat,ceea ce lasam in urma noastra ne defineste si mai putin felul in care gandim.Gandurile nu sunt mereu din cele mai bune si nu ajuta celor din jur.Felul in care actionam,felul in care ne punem amprenta asupra vietii vorbeste despre noi.
Scris : 23 Martie 2009, 11:22:40
Creat de: gabriel cristinel
FOARTE ADEVARAT SI REALIST:IMPORTANT E SA GANDIM POZITIV!!!! yahoo_clap
Scris : 09 Ianuarie 2009, 14:08:41
Creat de: www.onlinecurs.ro
Tot ceea ce suntem si tot ceea ce putem deveni, se afla in creierul nostru. Este asemeni unui computer. Fiecare suntem inzestrati cu asa ceva. Cum cu un computer conventional comunicam si ii dam diferite instructiuni cu ajutorul mousului sau a tastaturii, tot asa si cu creierul nostru comunicam prin ajutorul gandurilor. Deci principala noastra grija, este sa avem grija, ce si cum gandim. Sunt doua mari modalitati prin care ne putem modela gandurile in directia dorita de noi. Prin oamenii care ne inconjoara in majoritatea timpului, cat si prin cartile pe care le citim. deci trebuie sa fim constienti de forta gandurilor noastre, deoarece doar cu ele controlam si valorificam bunul nostru cel mai de pret, creierul. Aveti grija ce ganditi, si ce intrebari va puneti cand vorbiti cu dvs. Intrebarile idioate, genereaza raspunsuri la fel de idioate. Sa luam ca exemplu situatia finaciara. O intrebare idioata ar fi : De ce nu am niciodata bani multi? Ce ar putea sa va raspunda creierul la o asemenea intrebare? ; ca nu te duce mintea ; ca te-ai nascut sarac ; ca guvernul e de vina ; ca seful e de vina.....etc. Amintiti-va , intrebari idioate, genereaza raspunsuri idioate. Dar totul se schimba daca desi pastram acelasi subiect, formulam intrebarea altfel, si anume : Cum as putea sa am mai multi bani? Acum creierul nu mai cauta scuze si vinovati, ci cauta raspunsuri si solutii pentru iesirea din criza. Va vor veni tot felul de idei, despre ce ati putea sa faceti, idei despre care ve-ti fi uimit, ca au putut veni de la dvs.
Scris : 06 Ianuarie 2009, 19:18:51
Creat de: ghiocela
 %%-TRAIESC PE PROPRIA PIELESI E ATAT DE ADEVARAT CE SCRIE.......
Scris : 22 Decembrie 2008, 16:21:36
Creat de: Musat Cristina Carmen
Unii sunt robi ai banului,altii sunt robi ai placerilor,iar altii sunt robii mintii lor.Pare paradoxal sa auzim ca mintea ne conduce,parca,fara voia noastra.Insa v-ati intrebat vreodata de ce uneori va maniati prea usor sau traiti stari conflictuale care se repeta la nesfarsit,gelozie,ura,invidie,etc.,fara a putea spune,odata pentru totdeauna,STOP acestor ganduri profund distructive?Cand aceste ganduri ne conduc viata,starea interioara,bunastarea fizica si pshica,relationarea cu ceilalti-noi devenim robii lor.Gandurile devin stapanii care fac viata rai sau iad.Cand ai un esec,gandurile sunt cele care te inalta sau te coboara.Cand esti pus intr-o situatie de alegere,felul cum gandesti va determina alegerea ta.Cand te confrunti cu neplaceri din partea celorlalti,in ce termeni cantaresti situatia iti va contura relationarea ulterioara cu acestia.In concluzie,gandurile iti vor determina coloratura vietii tale emoitionale,reusita in relationarea cu ceilalti,in realizarile tale,etc.Putem afirma:"spune-mi cum gandesti ca sa-ti spun cine esti".
Asadar invata sa devii stapanul propiilor ganduri si vei deveni stapanul propiei vieti.Viata nu va curge la intamplare ci vei invata sa-i dai un sens.