17 Iulie 2019, 09:15:11 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
   Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
Scrie răspuns
 Nu esti autentificat.
Daca ai cont, nu uita sa te autentifici.
Daca nu ai cont, este recomandat sa-ti faci unul. Astfel, vei obtine acces la toate facilitatile forumului si va fi mai usor sa adaugi mesaje.
Nume:
Adresa de email:
Titlul:
Imaginea ataşata mesajului:
IngroşatItalic (înclinat)SubliniatTăiat|RadiantUmbritReclamă|Text preformatatAliniat la stăngaCentratAliniat la dreapta|Rigla orizontala|Mărimea caracterelorTipul caracterelor
Inserează film FlashInserează imagineInserează link wwwInserează adresa de e-mailInserează legătura FTP|Inserează tabelInserează rând de tabelInserează o coloana în tabel|Indice susIndice josTip telex|Inserează fragment de codInserează citat|Inserează lista
yahoo_flower yahoo_pray yahoo_wink yahoo_mean yahoo_question yahoo_glasses yahoo_shamrock yahoo_smiley yahoo_bigsmile yahoo_sunglas yahoo_giggle yahoo_daydream yahoo_shame yahoo_devil yahoo_blush yahoo_think yahoo_batting yahoo_peace yahoo_kiss yahoo_cry yahoo_doh yahoo_laughloud yahoo_love yahoo_rotfl yahoo_angel yahoo_sad yahoo_clap yahoo_neutral yahoo_ooooh [mai multe]
+ Opţiuni adiţionale...
Verificare vizuală:
Introdu literele afişate în fotografie
You should read 3 characters in this image.


Introdu literele afişate în fotografie

shortcut: tastează alt+s pentru a trimite mesaj sau alt+p pentru verificareCuprinsul subiectului
Scris : 27 Ianuarie 2011, 10:19:48
Creat de: BibliotecaChimiei
REVISTA DE CHIMIE
REVISTA DE CHIMIE, fondată în 1949, este editată de societatea SC BIBLIOTECA CHIMIEI SA.
Are o apariţie lunară şi este recunoscută pe plan mondial prin recenzare în Chemical Abstracts, Current Contents şi Analytical Abstracts precum şi prin includerea în indexul pentru publicaţii ştiinţifice al ISI (Institute for Scientific Information), Philadelphia, SUA.
Articolele publicate sunt din domeniul chimiei, petrochimiei,ingineriei chimice, echipamentelor de proces, biotehnologiei si protecţiei mediului. Evaluarea articolelor este realizată de specialişti pentru fiecare domeniu. REVISTA DE CHIMIE oferă diseminarea în alte ţări a articolelor dvs. şi asigură citarea lor în publicaţiile altor cercetători. Asigură cunoaşterea în lume a preocupărilor stiinţifice ale cercetătorilor români.
Deschide noi colaborări între cercetătorii români şi cei străini.
REVISTA MATERIALE PLASTICE
REVISTA DE MATERIALE PLASTICE, fondată în 1964, este editată de societatea SC BIBLIOTECA CHIMIEI SA şi are apariţie trimestrială.
Este recenzată în Chemical Abstracts si Current Contents şi indexată de ISI (Institute for Scientific Information), Philadelphia, SUA, fiind astfel recunoscută pe plan mondial.
Articolele publicate sunt din domeniul materialelor plastice, elastomerilor, firelor si fibrelor sintetice, materialelor compozite, sinteză, caracterizare şi inginerie şi sunt evaluate de specialişti pentru fiecare domeniu. REVISTA DE MATERIALE PLASTICE oferă diseminarea în alte ţări a articolelor dvs. şi asigură citarea lor în publicaţiile altor cercetători. Asigură cunoaşterea în lume a preocupărilor stiinţifice ale cercetătorilor români. Deschide noi colaborări între cercetătorii români şi cei străini.
Scris : 17 Decembrie 2010, 12:18:03
Creat de: BibliotecaChimiei
Va invitam sa descoperiti Biblioteca Chimiei - biblioteca publica de specialitate, una dintre cele mai mari din Europa de Est si unica prin volumul si calitatea fondului documentar.
Biblioteca ofera spre lectura si studiu:
-   46.000 de volume, generale si de specialitate, enciclopedii, dictionare tehnice bilingve;
-   950 de titluri de reviste de specialitate, in colectii complete de 50-60 de ani, printre care se afla si cele mai importante reviste de recenzare de specialitate: „Chemical Abstracts” (de la primul numar din 1907 pana in 1995, editiile 2002 – 2006) si „Referationai Jurnal – Himia” 1953-1962, 1964-1990.
Pe baza legitimatiei de student sau a unui act de identitate, studentii, doctoranzii, profesorii, cercetatorii si specialistii din domeniul chimiei, petrochimiei si alte domenii inrudite au acces gratuit la Biblioteca Chimiei, dotata cu o sala de lectura moderna, aflata in incinta sediului central Syscom 18:
Calea Plevnei 139 B, sector 6, Bucuresti