23 Mai 2019, 07:35:19 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
   Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
Scrie răspuns
 Nu esti autentificat.
Daca ai cont, nu uita sa te autentifici.
Daca nu ai cont, este recomandat sa-ti faci unul. Astfel, vei obtine acces la toate facilitatile forumului si va fi mai usor sa adaugi mesaje.
Nume:
Adresa de email:
Titlul:
Imaginea ataşata mesajului:
IngroşatItalic (înclinat)SubliniatTăiat|RadiantUmbritReclamă|Text preformatatAliniat la stăngaCentratAliniat la dreapta|Rigla orizontala|Mărimea caracterelorTipul caracterelor
Inserează film FlashInserează imagineInserează link wwwInserează adresa de e-mailInserează legătura FTP|Inserează tabelInserează rând de tabelInserează o coloana în tabel|Indice susIndice josTip telex|Inserează fragment de codInserează citat|Inserează lista
yahoo_flower yahoo_pray yahoo_wink yahoo_mean yahoo_question yahoo_glasses yahoo_shamrock yahoo_smiley yahoo_bigsmile yahoo_sunglas yahoo_giggle yahoo_daydream yahoo_shame yahoo_devil yahoo_blush yahoo_think yahoo_batting yahoo_peace yahoo_kiss yahoo_cry yahoo_doh yahoo_laughloud yahoo_love yahoo_rotfl yahoo_angel yahoo_sad yahoo_clap yahoo_neutral yahoo_ooooh [mai multe]
+ Opţiuni adiţionale...
Verificare vizuală:
Introdu literele afişate în fotografie
You should read 3 characters in this image.


Introdu literele afişate în fotografie

shortcut: tastează alt+s pentru a trimite mesaj sau alt+p pentru verificareCuprinsul subiectului
Scris : 28 Decembrie 2014, 22:41:06
Creat de: SIlviu Olexsiuc
Este adevarat.Copii nostrii nu mai vor sa asculte muzica buna ,nu numai muzica clasica sau cu atit mai mult muzica clasica.
 Pai nici noi nu vrem ca ei sa vrea.
 Noi vrem ca ei sa invete de mici la scoala religia,vietile sfintilor,in secolul supervitezei.
 Superdascalii nostrii din fruntea tarii pun semnul egal intre religie si morala.Asa stiu ei(sa branconeze)Superdascalii nostri cred ca tara are nevoie numai de avocati si procurori.De strungari chelneri civilizati,mecanici etc.nu mai avem nevoie,pe medici ii luam la goana.
  Ce sa mai zic,la fruntea culturii romanesti ajung cetateni respectabili de alta nationalitate.Vezi doamne la IMM sau industrie respectivii nu sint talentati.La noi ca la nimenea.
  Sa speram,speram speram.....m
Scris : 02 Ianuarie 2009, 16:14:40
Creat de: S
Există încă persoane, într-adevăr puţine, care ascultă muzică clasică, întrucât adolescenţii din ziua de azi nu ascultă acest tip de muzică. Un lucru care ar putea într-un fel sau altul promova muzică clasică, care în momentul de faţă este dată dispărută printre adolescenţi, este remixul (cu tehnologia de azi). Remixul de muzică clasică. Unii consideră remixurile un kitsch, însă ele sunt un mod foarte bun de a aduce trecutul şi spiritul transmis de Mozart sau alţi compozitori în ziua de azi (de pildă, BanYa - Beethoven Virus Full Version şi Vivaldi - Winter Techno Version).