23 Ianuarie 2020, 00:33:10 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
   Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
Scrie răspuns
 Nu esti autentificat.
Daca ai cont, nu uita sa te autentifici.
Daca nu ai cont, este recomandat sa-ti faci unul. Astfel, vei obtine acces la toate facilitatile forumului si va fi mai usor sa adaugi mesaje.
Nume:
Adresa de email:
Titlul:
Imaginea ataşata mesajului:
IngroşatItalic (înclinat)SubliniatTăiat|RadiantUmbritReclamă|Text preformatatAliniat la stăngaCentratAliniat la dreapta|Rigla orizontala|Mărimea caracterelorTipul caracterelor
Inserează film FlashInserează imagineInserează link wwwInserează adresa de e-mailInserează legătura FTP|Inserează tabelInserează rând de tabelInserează o coloana în tabel|Indice susIndice josTip telex|Inserează fragment de codInserează citat|Inserează lista
yahoo_flower yahoo_pray yahoo_wink yahoo_mean yahoo_question yahoo_glasses yahoo_shamrock yahoo_smiley yahoo_bigsmile yahoo_sunglas yahoo_giggle yahoo_daydream yahoo_shame yahoo_devil yahoo_blush yahoo_think yahoo_batting yahoo_peace yahoo_kiss yahoo_cry yahoo_doh yahoo_laughloud yahoo_love yahoo_rotfl yahoo_angel yahoo_sad yahoo_clap yahoo_neutral yahoo_ooooh [mai multe]
+ Opţiuni adiţionale...
Verificare vizuală:
Introdu literele afişate în fotografie
You should read 3 characters in this image.


Introdu literele afişate în fotografie

shortcut: tastează alt+s pentru a trimite mesaj sau alt+p pentru verificareCuprinsul subiectului
Scris : 07 Iunie 2009, 13:26:11
Creat de: Andrada
Becali .... el este din cate stiu un cititor in plus a lui Paulo Coelho  yahoo_wink
Scris : 02 Iunie 2009, 17:51:36
Creat de: MareleSef
Cartea asta stiam ca e scrisa de Becali... gresesc?
Scris : 04 Ianuarie 2009, 13:14:47
Creat de: Lucian Velea
Frumoasă selecţie. Ar fi însă mai bine să le adaugi unul câte unul în colecţia de citate:
http://www.citatepedia.ro/trimite_citat.php

Astfel vor putea fi votate şi comentate individual, vor putea intra în calculele pentru topuri, vor putea fi recomandate şi comparate cu alte citate similare etc.
Scris : 04 Ianuarie 2009, 12:50:47
Creat de: Andrada
Fragmente

Toate drumurile lumii duc la inima razboinicului, el se arunca fara ezitare in fluviul pasiunilor ce curge intotdeauna prin viata sa.

Razboinicul stie ca este liber sa aleaga ceea ce doreste, hotararile sunt luate cu curaj, detasare si – uneori - cu o anumita doza de nebunie.

Isi accepta pasiunile, savurandu-si-le intens. Stie ca nu trebuie sa renunte la entuziasmul cuceririlor; ele fac parte din viata lui si-i bucura pe toti cei ce iau parte la ele.

Nu pierde insa niciodata din vedere lucrurile durabile si legaturile solide create in timp.

Un razboinic stie sa faca distinctia dintre ceea ce e trecator si ceea ce e definitiv.

Un razboinic nu se bizuie doar pe fortele sale; se foloseste si de energia adversarului.

Un razboinic nu triseaza niciodata, dar stie sa-si distraga adversarul.

Razboinicul lupta uneori cu cei pe care-i iubeste.

Un razboinic, inainte de a se angaja intr-o lupta insemnata, isi pune intrebarea: “Cat de mult mi-am dezvoltat abilitatile?”

El stie ca bataliile pe care le-a dat in trecut au sfarsit intotdeauna prin a-l invata cate ceva. Dar invatamintele acestea l-au facut pe razboinic sa sufere mai mult decat ar fi fost necesar. Nu doar o data si-a pierdut timpul luptand pentru o minciuna. Si a suferit pentru persoane care nu erau la inaltimea dragostei lui.

Invingatorii nu repeta aceeasi greseala. Tocmai de aceea razboinicul isi risca inima numai pentru ceea ce merita.

Nu-i este teama sa planga din pricina unor necazuri vechi sau sa se bucure de noi descoperiri. Cand simte ca a venit ceasul, lasa totul si pleaca in aventura mult visata. Cand pricepe ca e la limita rezistentei, iese din lupta, fara a se invinovati ca a facut una, doua nebunii neasteptate.
Un razboinic nu-si petrece zilele incarcand sa joace rolul ales de catre altii pentru el.

Razboinicii isi pastreaza intotdeuna stralucirea privirii. Nu sunt intotdeauna siguri de ceea ce fac, de multe ori au parte de nopti albe, crezand ca vietile lor nu au sens. Tocmai de aceea sunt razboinici, pentru ca gresesc, pentru ca se intreaba, pentru ca neincetat cauta o ratiune-cu siguranta o vor gasi.