19 Iunie 2019, 01:36:26 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
   Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
Scrie răspuns
 Nu esti autentificat.
Daca ai cont, nu uita sa te autentifici.
Daca nu ai cont, este recomandat sa-ti faci unul. Astfel, vei obtine acces la toate facilitatile forumului si va fi mai usor sa adaugi mesaje.
Nume:
Adresa de email:
Titlul:
Imaginea ataşata mesajului:
IngroşatItalic (înclinat)SubliniatTăiat|RadiantUmbritReclamă|Text preformatatAliniat la stăngaCentratAliniat la dreapta|Rigla orizontala|Mărimea caracterelorTipul caracterelor
Inserează film FlashInserează imagineInserează link wwwInserează adresa de e-mailInserează legătura FTP|Inserează tabelInserează rând de tabelInserează o coloana în tabel|Indice susIndice josTip telex|Inserează fragment de codInserează citat|Inserează lista
yahoo_flower yahoo_pray yahoo_wink yahoo_mean yahoo_question yahoo_glasses yahoo_shamrock yahoo_smiley yahoo_bigsmile yahoo_sunglas yahoo_giggle yahoo_daydream yahoo_shame yahoo_devil yahoo_blush yahoo_think yahoo_batting yahoo_peace yahoo_kiss yahoo_cry yahoo_doh yahoo_laughloud yahoo_love yahoo_rotfl yahoo_angel yahoo_sad yahoo_clap yahoo_neutral yahoo_ooooh [mai multe]
+ Opţiuni adiţionale...
Verificare vizuală:
Introdu literele afişate în fotografie
You should read 3 characters in this image.


Introdu literele afişate în fotografie

shortcut: tastează alt+s pentru a trimite mesaj sau alt+p pentru verificareCuprinsul subiectului
Scris : 23 Aprilie 2016, 01:20:22
Creat de: Sylver Cheetah 53
Super tare. A ieşit şi o continuare: "Heroes Reborn".
Scris : 26 Octombrie 2014, 18:22:20
Creat de: Florentina
Si mie imi place mult filmul Heroes.  yahoo_wink
____________________________
calculator online
Scris : 04 Ianuarie 2009, 19:53:35
Creat de: scofieldutza
Da, e adevărat.. La partea asta nu m-am gândit..  yahoo_think

Mă refeream la faptul că de cele mai multe ori, relaţiile pe care le avem cu persoanele din jurul nostru se complică pentru că nu se împărtăşesc gânduri, dorinţe şi vise.. Cuvinte care nu se spun într-un moment, dar care ar putea face diferenţa,  le-am putea afla dacă am "intra" în mintea celor de lângă noi. În general, mi-aş dori să pot avea această putere pentru că în acest fel aş afla cu adevărat ceea ce o persoană simte, dacă minte în legătură cu aceasta.. Chiar dacă nu mi-ar place ceea ce aş afla, nu aş trăi în incertitudine.
Scris : 04 Ianuarie 2009, 17:20:12
Creat de: Lucian Velea
Nu sunt aşa sigur că aş vrea să pot citi gândurile cuiva. Gândurile sunt în proces care nu mi se pare în general frumos. Cred că şi cei mai buni oameni au gânduri urâte; pot fi de moment, în căutarea alegerii corecte. Gândurile sunt schimbătore - ce te faci dacă vezi doar partea care nu-ţi place, iar persoana respectivă îşi schimbă gândul în final?
Scris : 04 Ianuarie 2009, 16:18:05
Creat de: scofieldutza
Ce părere aveţi de acest serial ? Mie îmi place la nebunie... Primul sezon mi s-a părut foarte bun, apoi al doilea şi al treilea - şi mai bune.

Îmi place să cred că toţi suntem speciali şi că putem descoperi în fiecare zi, în noi, o abilitate  yahoo_smiley. Bineînţeles, nu mă refer la aruncatul flăcărilor sau puterea de a mişca obiecte  yahoo_tongue.

Totuşi, nu pot spune că nu m-ar încânta să pot citi minţile oamenilor - trebuie să recunoaşteţi, de câte ori nu v-aţi dorit să ştiţi gândurile persoanei de lângă voi  yahoo_smiley ?

Dacă aţi putea avea o putere / "abilitate" de genul celor pe care le au personajele din Heroes, care ar fi aceasta  yahoo_smiley ?