24 Iunie 2019, 20:20:46 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
   Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
Scrie răspuns
 Nu esti autentificat.
Daca ai cont, nu uita sa te autentifici.
Daca nu ai cont, este recomandat sa-ti faci unul. Astfel, vei obtine acces la toate facilitatile forumului si va fi mai usor sa adaugi mesaje.
Nume:
Adresa de email:
Titlul:
Imaginea ataşata mesajului:
IngroşatItalic (înclinat)SubliniatTăiat|RadiantUmbritReclamă|Text preformatatAliniat la stăngaCentratAliniat la dreapta|Rigla orizontala|Mărimea caracterelorTipul caracterelor
Inserează film FlashInserează imagineInserează link wwwInserează adresa de e-mailInserează legătura FTP|Inserează tabelInserează rând de tabelInserează o coloana în tabel|Indice susIndice josTip telex|Inserează fragment de codInserează citat|Inserează lista
yahoo_flower yahoo_pray yahoo_wink yahoo_mean yahoo_question yahoo_glasses yahoo_shamrock yahoo_smiley yahoo_bigsmile yahoo_sunglas yahoo_giggle yahoo_daydream yahoo_shame yahoo_devil yahoo_blush yahoo_think yahoo_batting yahoo_peace yahoo_kiss yahoo_cry yahoo_doh yahoo_laughloud yahoo_love yahoo_rotfl yahoo_angel yahoo_sad yahoo_clap yahoo_neutral yahoo_ooooh [mai multe]
+ Opţiuni adiţionale...
Verificare vizuală:
Introdu literele afişate în fotografie
You should read 3 characters in this image.


Introdu literele afişate în fotografie

shortcut: tastează alt+s pentru a trimite mesaj sau alt+p pentru verificareCuprinsul subiectului
Scris : 07 Februarie 2018, 18:35:24
Creat de: Elena01
Rock-ul este un gen de muzica pentru amatori. Daca iti place el permanent va fi la moda pentru tine , nu conteaza pentru ceilalti.
Scris : 12 Iunie 2017, 18:39:37
Creat de: Sylver Cheetah 53
Rock - muzica diavolului - produsul unei ramuri a societatii,putin duse cu pluta , indoctrinati care altceva mai bun de facut n-au decat sa emita ipoteze aberante cu justificari si mai aberante.
Mai bine "muzica Diavolului" decît cea a lui dumnezeu.
Scris : 25 Aprilie 2016, 19:07:44
Creat de: Anthonykn
Rock - muzica diavolului - produsul unei ramuri a societatii,putin duse cu pluta , indoctrinati care altceva mai bun de facut n-au decat sa emita ipoteze aberante cu justificari si mai aberante.

Scris : 29 Noiembrie 2009, 21:07:10
Creat de: Ramz
Hmm... Cred că rock-ul îl putem băga foarte bine în categoria de '' clasic '' , dacă vorbim de rock-ul clasic. Vreau să zic, au crescut atâtea ramuri la fiecare gen muzical că nu mai ştii în ce categorie să îl bagi. Datează şi rock-ul de multă vreme, dar acum în zilele noastre i s-au adăugat o mulţime de alte '' calităţi '' ceea ce poate îi deformează clasicismul de altădată, şi poate fi considerat modern.
Pentru mine însă, rămâne un gen clasic readus în modernitate; un gen ce încă nu a murit şi dă semne că ar vrea să trăiască multă vreme de acum înainte [ cred că am observat cu toţii câtă lume ascultă rock; şi eu ascult ] . Oricum, cred că şi acesta este un principiu după care se leagă lumea şi spune clar  : Rocku' e modern. Dar mie nu îmi pare a fi, chiar dacă l-am adus în zilele noastre [ asta e doar datorită cântăreţilor şi oamenilor ce ascultă ] . Că i s-au mai adăugat şi alte ramuri, poate chiar moderne, e iar altă treabă.

Să îl lăsăm acolo de unde a pornit . Părerea mea este : clasic.
Scris : 03 Februarie 2009, 18:13:28
Creat de: scofieldutza
Poate că nu e cel mai indicat subiect în care să îmi dau cu părerea, dar totuşi încerc şi eu.

Din prisma a ceea ce înţeleg eu prin "clasic" şi "modern", cred că rock-ul este şi una, şi alta. Adică : este clasic pentru că s-a format nu acum 5-10 ani, ci cu ceva decenii bune în urmă, şi a reuşit să se menţină ca gen muzical până astăzi (chiar dacă au apărut multe alte "subgenuri" derivate). Este modern pentru că tocmai aceste stiluri care au derivat din rock-ul de la "începuturi" îl menţin mereu în actualitate, conformat noilor cerinţe ale publicului.

Nu ştiu, aceasta e doar părerea mea.  yahoo_think
Scris : 26 Ianuarie 2009, 17:57:46
Creat de: horatiu665
e un subiect interesant, poate nu e comunitatea potrivita pentru asa ceva, dar eu totusi pornesc discutia si aici.

rock-ul cu adevarat porneste de prin anii 65-70, cel putin asa vad eu lucrurile, formatiile adevarate, cele care raman in istorie pana acum, s-au format in perioada asta. cateva exemple: Deep Purple (1968), Led Zeppelin (1968), Pink Floyd (1965), The Doors (1965), asta ca sa enumar doar cativa care iti vin in minte instantaneu. evident, sunt mai multi, dar nu asta e scopul discutiei.

De atunci pana acum, atat de multe stiluri s-au desprins din radacina rock incat ar fi greu sa le citesti pe toate intr-o lista. In orice caz, pare chiar si in ziua de azi o muzica a rebelilor, a nonconformistilor, a generatiilor tinere. asta vrea sa para. intervine, bineinteles, problema fostilor tineri care acum au devenit batrani si inca insista pe ideea tineretului, desi nu mai e locul lor, dar oricum nu este o problema, in muzica toata lumea are loc.

Parerea mea este ca din aceste multe tipuri de rock, unele pot fi considerate clasice, altele vechituri, altele noi, dar absolut toate pot fi de domeniul prezentului daca sunt cantate la modul profesionist, intr-un fel in care sa simti muzica pe care o canti. puteti sa va imaginati niste roboti cantand? nu. este necesara aparitia sentimentelor in muzica. astfel, va cer parerea. este rock-ul clasic, sau modern? de ce?