19 Decembrie 2018, 08:11:49 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
   Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
Scrie răspuns
 Nu esti autentificat.
Daca ai cont, nu uita sa te autentifici.
Daca nu ai cont, este recomandat sa-ti faci unul. Astfel, vei obtine acces la toate facilitatile forumului si va fi mai usor sa adaugi mesaje.
Nume:
Adresa de email:
Titlul:
Imaginea ataşata mesajului:
IngroşatItalic (înclinat)SubliniatTăiat|RadiantUmbritReclamă|Text preformatatAliniat la stăngaCentratAliniat la dreapta|Rigla orizontala|Mărimea caracterelorTipul caracterelor
Inserează film FlashInserează imagineInserează link wwwInserează adresa de e-mailInserează legătura FTP|Inserează tabelInserează rând de tabelInserează o coloana în tabel|Indice susIndice josTip telex|Inserează fragment de codInserează citat|Inserează lista
yahoo_flower yahoo_pray yahoo_wink yahoo_mean yahoo_question yahoo_glasses yahoo_shamrock yahoo_smiley yahoo_bigsmile yahoo_sunglas yahoo_giggle yahoo_daydream yahoo_shame yahoo_devil yahoo_blush yahoo_think yahoo_batting yahoo_peace yahoo_kiss yahoo_cry yahoo_doh yahoo_laughloud yahoo_love yahoo_rotfl yahoo_angel yahoo_sad yahoo_clap yahoo_neutral yahoo_ooooh [mai multe]
+ Opţiuni adiţionale...
Verificare vizuală:
Introdu literele afişate în fotografie
You should read 3 characters in this image.


Introdu literele afişate în fotografie

shortcut: tastează alt+s pentru a trimite mesaj sau alt+p pentru verificareCuprinsul subiectului
Scris : 21 Iunie 2013, 08:58:48
Creat de: Focdepaie
La câţi copii or ieşi berzele la pensie?
Scris : 30 Mai 2012, 06:23:44
Creat de: vanghelis007
Barza

   Era o barza care se numea Lucas. Barza asta era cam batrana si iesise la pensie. Intr-o zi ea a fost chemata de mai marele berzelor care i-a spus:
-Te rog sa duci acest bebelus la o familie care sta in Africa si si-a dorit de foarte multa vreme un copil. Din pacate abia acum a fost cu putinta sa ii onoram cererea.
Barza a clampanit din cioc semn ca a inteles si a plecat. Dar fiind putin cam surda si avand probleme cu ochelarii, a incurcat punctele cardinale asa ca s-a trezit in sat la Suzuki. A dat drumul pe cos copilului si s-a intors acasa in satul berzelor.
Cand primarul a venit acasa-casa aceea o cumparase la o licitatie pe care o aranjase dar nu a spus la DNA absolut nimic ca nu este frumos sa duci vorba de colo colo, soacra si nevasta-sa l-au intampinat bucuroase:
-Dragul meu ai un flacau, sa-ti traiasca.
Si nevasta-sa i-a intins copilul ca acesta sa se obisnuiasca de mic cu averea tatalui.
-Dar copilul acesta este negru.
-Are cocosel si buze groase.Seamana cu tine dragul meu.Iar culoarea neagra a luat-o de la mama natura ca sa nu se mai murdareasca cand se joaca pe afara. Si pe urma nu mai este nevoit sa faca mai tarziu ultraviolete.
-Si tipa.-a raspuns primarul.
-Are calitati de senator.Pai pentru ca glasul lui sa strabata dincolo de tribuna, trebuie sa aiba plamani sanatosi.Bine ca nu s-a nascut fonfait. Cum zici ca ar trebui sa il botezam?
-Baluba.-a raspuns primarul usor nemultumit ca fiul sau il udase din cap pana in picioare.
Seara la crasma, primarul discuta la un pahar de bere cu secretarul povestindu-i intreaga tarasenie si cerandu-i parerea.
-Stii ce cred eu?-ii zise secretarul primariei. Aici este mana opozitiei.Au vazut ca pica guvernul si au inceput sa migreze catre alte partide. Nu este exclus ca vreunul sa se fi ratacit de ceilalti si sa fi nimerit la tine in casa cautand sa isi faca prozeliti.
Mai tarziu, secretarul s-a scuzat ca are treburi prin comuna si a plecat. S-a dus direct la nevasta primarului.
-Bine mai, am inteles asta dar de ce l-ai facut negru? Puteai sa il faci si tu altfel sa nu iasa chiar asa in evidenta.
-Vai dragul meu, dar nu odata ti-am spus sa lasi lumina aprinsa. Cu ce sunt eu vinovata ca de atata intuneric, nu ai mai stiut ce sa faci?
-Ce-are intunericul cu lumina?
-Pai cand in sfarsit te-ai indurat sa ma asculti, s-a voalat filmul.
Morala:
Nu va incredeti in berzele care se pregatesc sa iasa la pensie.