Forum.Citatepedia.ro

Tematic => Ştiinţă şi tehnologie => Subiect creat de: Scurtu Sorin-Izvoras din 01 Martie 2014, 18:25:35Titlul: Vederea tridimensionala-teorie si realizari .
Scris de: Scurtu Sorin-Izvoras din 01 Martie 2014, 18:25:35
   Vechea teorie se referea la existenta celor doi ochi pentru realizarea imaginilor tridimensionale. Eu vin si spun: gresit sau cel putin incomplet.
  Fiecare ochi "vede" tridimensional, altfel, toti cei ce au lipsa un ochi, ar trebui sa nu poata merge pe strada decat insotiti, in timp ce ei , de fapt, pot si conduc diverse mijloace de transport.
  In baza acestui fapt ( expus pe scurt) in 1995 am realizat TV3D REALE, fara ochelari sau alti intermediari!! Avand o meserie aparent ne legata de subiect, am reusit cu mare greutate sa impun realizarile mele inclusiv in fata celor ce au urmarit exemplificarile mele (repetate), unii specificand faptul ca daca ar fi dat girul unor asemenea realizari, ar fi fost excluse cercetarile lor in curs (*medicina).
  Vazand impasul in care a ajuns TV3D actuala, am ajuns la concluzia ca este nevoie de indreptarea drumului actual si de inaintarea pe drumul nou deschis!
     Scurtu


Titlul: Răspuns: Vederea tridimensionala-teorie si realizari .
Scris de: Sylver Cheetah 53 din 23 Aprilie 2016, 01:27:05
Poţi să detaliezi?