Forum.Citatepedia.ro

General => Administrare => Subiect creat de: Vedetot Ion din 31 Ianuarie 2022, 14:39:40Titlul: Domnule Lucian Velea
Scris de: Vedetot Ion din 31 Ianuarie 2022, 14:39:40
Bună ziua!
Ştiu că aveţi serioase probleme de sănătate, şi nu vă mai puteţi ocupa de Citatepedia, dar rugaţi-o pe distinsa Dv. soţie, Silvia Velea să administreze site-ul. Este păcat ca această platformă să fie batjocorită de un personaj sinistru cum este acel Ion Dunăreanu. Ceea ce postează acesta nu este literatură, nici poezie şi nici măcar parodie, este o zeflemea de 2 bani. Sunt utilizatori (scriitori) consacraţi cu o bogată producţie editorială, unii membri ai Uniunii Scriitorilor, care sunt denigraţi de acest om frustat. Opriţi-i avalanşa de miştocăreli care nu face de loc cinste site-ului, şi nici Domniei Voastre. Domnule Velea, cum v-aţi simţi să vă terfelească pe Dv. cineva în halul acesta, un neica nimeni care nu are curajul să-şi semneze opera?


Titlul: Răspuns: Domnule Lucian Velea
Scris de: Lucian Velea din 31 Ianuarie 2022, 19:13:17
Am eliminat ce am considerat că nu este în regulă.

Cele rămase nu m-ar deranja să fie la adresa mea. Știu cine sunt.


Titlul: Răspuns: Domnule Lucian Velea
Scris de: Vedetot Ion din 01 Februarie 2022, 10:13:42
Atunci e Ok, domnule Velea, dacă Dv. încurajaţi astfel de porcării, succesul site-ului este asigurat. Înseamnă că nu băgaţi de seamă cît a scăzut în popularitate acesta în ultimii 3-4 ani. Păcat!
Domnul să vă lumineze mintea şi să vă dăruiască sănătate!


Titlul: Răspuns: Domnule Lucian Velea
Scris de: Veta M.Arin din 05 Februarie 2022, 19:29:06
Domnule Velea
Nu mai funcţionează sistemul acela pe care l-aţi creat? De ce permiteţi adăugarea textelor acelui individ Ion Dunăreanu, de ce nu-l blocaţi? Nu se poate, eu cred că se poate. Nu vă aduce niciun beneficiu, faptul că-i ştergeţi unele texte, nu-i o măsură convingătoare. Dv. le ştergeţi, el le adaugă din nou. N-am auzit niciodată că s-a mai întîmplat aşa ceva. Domnul să vă binecuvînteze!