Forum.Citatepedia.ro

Muzică => Muzică clasică => Subiect creat de: S din 26 Decembrie 2008, 00:34:31Titlul: The Phantom of the Opera
Scris de: S din 26 Decembrie 2008, 00:34:31
Vocea lui o cheamă, susţinându-i talentul extraordinar din ungherele întunecoase ale Operei, unde corista inocentă şi-a găsit un cămin. Numai profesoara de balet, ştie că misteriosul "Înger al Muzicii" despre care vorbeşte corista este, de fapt, Fantoma, un geniu muzical desfigurat, care bântuie prin catacombele clădirii, îngrozind grupul de artişti care trăiesc şi lucrează aici.
Interpretarea ei fermecatoare din seara premierei captivează atât publicul, cât şi pe Fantomă, care îşi propune să o transforme pe protejata sa în următoarea mare vedetă a Operei. El nu este însă unicul om puternic din viaţa tinerei soprane, căci în curând ea descoperă că este curtată de o persoană bogată şi influentă, un spectator fidel al Operei.
Deşi este vrăjită de charismaticul ei mentor, ea este în mod clar atrasă de fermecătorul spectator, stârnind astfel mânia Fantomei şi stabilind premisele unui crescendo dramatic în care pasiuni înflăcărate, gelozii cumplite şi o iubire obsesivă amenintă să îi aducă pe îndrăgostiţi într-un punct de unde să nu mai existe cale de întoarcere.

Rolul Fantomei este interpret de superbul actor scoţian Gerard James Butler (n. 13 noiembrie 1969). 
Un bărbat fascinant, o interpretare magistrală!

http://www.youtube.com/watch?v=os_y7jtUBZw (http://www.youtube.com/watch?v=os_y7jtUBZw)