Forum.Citatepedia.ro

Cinema => Filme => Subiect creat de: MareleSef din 04 Iunie 2009, 18:26:21Titlul: Cand o sa ma invat minte????????????????????
Scris de: MareleSef din 04 Iunie 2009, 18:26:21
Dupa 20 de ani de Hollywood tot nu ma invat minte; io cand is prost, is prost, nu ma joc!
M-am uitat la ultimul X-men, wolverine sau nu stiu cum ii spune, iesit anul asta. O sa vi-l povestesc pe scurt ca sa nu va uitati si sa pierdeti timpul ca mine.

Sunt doi pustani americani cu puteri deosebite adica nu ca noi care suntem varza.

Unuia dintre ei, cand se enerveaza, ii ies din pumni niste gheare si cu ocazia asta omoara in stanga si-n dreapta inclusiv pe taica-su care-i spune in timp ce-si da duhu' ca e taica'su. Asta se vrea prima chestie lacrimogena, dar n-am pus botul.

Ciudatii astia cresc mari, devin nemuritori si alte chestii cu care ne-am obisnuit si nu ne-am mira daca le-am vedea puse in practica si de natiuni mai putin dezvoltate. Sunt racolati de un fel de bastan care iubeste securitatea nationala si face o gasca de super-eroi. Bla-bla-bla, Logan, asa-l cheama pe eroul principal, se sucareste pe ei si pe fratele lui care devenise prea violent chiar si pentru o producrie hollywoodiana.

Logan se retrage la o cabana in varf de munte cu o fata frumoasa ceea ce ne dorim cu totii. Dar frate-su revine si o omoara de-al dracu'.

Logan se enerveaza pe lume si pleaca sa se razbune. In calea sa ies un mos si o baba, buni la suflet, care-l ajuta cu una alta dar sunt si astia ucisi pe la spate cu luneta. In acest moment ar trebui sa fim extrem de furiosi dar pe mine ma apuca plansul deja de timpul pierdut. Continui sa ma uit drept pedeapsa.

Logan e pacalit si i se inlocuiesc oasele cu un material extraterestru care e atat de tare ca e indestructibil. Drept dovada, filmul ne arata cum el taie tot felul de oteluri groase de jumatate de metru la fel de simplu cum noi ne taiem firele de par din nas.

Se lasa cu cafteala, bastanu spune clasica fraza ca de fapt el vrea sa asigure securitatea natiunii. In timpul caftelii cad tot felul de cladiri, oamenii trec prin ziduri, mutantii trag cu lasere din fund-de-ochi si alte minuni care nu ne mai saturam sa le vedem. Fratele lui Logan se impaca cu el si-l ajuta sa-i omoare pe aia rai.

Intre timp, fata cea frumoasa de fapt nu murise, Logan face ochii mari, o iarta si... dar pana la urma moare iar saraca!
Ni se arata cum sora ei avea piele din diamant care rezista la gloante.

Bastanu face el ce face si-i trage un glont in cap lui Logan dar asta tot nu moare; in schimb isi pierde memoria.

Filmul se termina in huiduielile mele ceea ce va doresc si dumneavoastra.

Merge sa-l vedeti doar daca aveti 12 ani si suferiti de imbecilitate cronica din tata in fiu. Cei prezenti, nu se pune.