Forum.Citatepedia.ro

Teatru => Cursuri de teatru => Subiect creat de: Lucian Velea din 18 Septembrie 2008, 09:51:16Titlul: Cursuri de teatru pentru adolescenţi
Scris de: Lucian Velea din 18 Septembrie 2008, 09:51:16
Începând cu luna octombrie, Teatrul Fără Frontiere organizează cursuri de teatru pentru adolescenţi (~14-18 ani).  Acestea sunt adresate adolescenţilor interesaţi de actorie ca posibilă carieră, dar şi ca un mijloc relaxant de exprimare artistică si de divertisment, cu scopul de a căpăta cunoştinţe legate de teatru într-un mediu plăcut, lipsit de competitivitate.
 
Cursurile sunt dezvoltate într-o primă etapă în jurul jocurilor şi exerciţiilor de improvizaţie teatrală, cu scopul de a dezvolta în primul rând creativitatea, spontaneitatea, dar şi capacitatea de concentrare a participanţilor. Ele vizează atât modalităţile artistice, cât şi cele de expresie corporală şi vocală, esenţiale artei actorului. În a doua etapă, ele vor introduce cursanţii în lucrul cu textul dramatic.
 
Cursul se desfăşoară sub forma unui modul săptămânal de 4 intâlniri coordonate de actori şi profesori cu studii şi experienţă în domeniu. Preţul unui modul de introducere în arta actorului este de 120 lei. Pentru cei interesaţi, se poate continua cu module pentru avansaţi.

Pentru a vă înscrie trebuie să trimiteţi un mail la tff@teatrulfarafrontiere.ro


Titlul: Răspuns: Cursuri de teatru pentru adolescenţi
Scris de: ioana din 29 Octombrie 2008, 16:36:05
 Buna ziua,
 Ma numesc Ioana Coman,am un baiat de 14 ani  ce vrea sa se faca actor si de aceea  sunt real interesata de cursurile recomandate de    dumneavoastra.
 As dori sa stiu unde este locatia si daca am inteles bine este vorba de 1 intalnire pe saptamana,costul fiind de 120 ron pe luna.
 Va rog sa ma corectati daca nu am inteles bine.
 Va multumesc pentru atentie,
 Cu respect,
 Ioana Coman


Titlul: Răspuns: Cursuri de teatru pentru adolescenţi
Scris de: Lucian Velea din 29 Octombrie 2008, 18:31:58
Pentru orice informaţii în acest sens, puteţi scrie la tff@teatrulfarafrontiere.ro