Forum.Citatepedia.ro

General => Diverse => Subiect creat de: Brigitte27 din 07 Iunie 2012, 16:17:02



Titlul: Programul de vara Young Leaders Forum
Scris de: Brigitte27 din 07 Iunie 2012, 16:17:02
In perioada 17 iunie – 14 septembrie Institutul pentru Diplomatia Culturala din Berlin va organiza programul „Young Leaders Forum” destinat studentilor din toate colturile lumii. De-a lungul verii vor avea loc mai multe conferinte internationale, majoritatea in Berlin, dar si la Londra, Bruxelles, Viena si Helsinki. Durata fiecarei conferinte va fi de 6-7 zile, unde un grup de aproximativ 30-40 de studenti vor dezbate asupra evolutiilor recente in lumea culturala, precum si impactul deciziilor economice si politice la nivel global.
Pe durata conferintelor, participantii vor avea posibilitatea de a participa intr-un program interactiv unde vor putea adresa intrebari directe conferentiarilor. Personaje din scena politica mondiala vor oferii discursuri la aceste conferinte, ceea ce va oferii sansa studentilor si  tinerilor profesionali de a stabilii legaturi directe si de a extinde retelele profesionale. De asemenea, vor fi organizate activitati culturale si sociale prin intermediul carora participantii vor avea sansa de a se bucura de o sedere cat mai placuta. .
Pentru participarea la conferinte este necesara inscrierea pe site-ul ICD: www.icd-ylf.org (http://www.icd-ylf.org) (Application form). Taxa de participare este de 195 euro, si nu include cazarea, masa si transportul. Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul ICD, sau trimiteti un mail la adresa info@culturaldiplomacy.org
Institutul pentru Diplomatie Culturala (ICD) este o organizatie internationala, non-guvernamentala cu sediul in Berlin. Fondata in 1999 de catre Mark Donfried, activitatile sale se concentreaza pe promovarea si dezvoltarea in domeniul diplomatiei culturale, prin cercetare, initiative ?i programe, precum si prin organizarea de conferinte internationale si diferite serii de evenimente.
Persoana de contact:
Kateryna Kononiuk – Director de proiect
Telefon: 00.49.(0)30.2360-7680
E-mail: info@culturaldiplomacy.org
Web: www.icd-ylf.org (http://www.icd-ylf.org)