30 Noiembrie 2022, 19:36:59 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
  Pagina principală Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
  Afişează mesaje
Pagini: [1]
1  General / Administrare / PROPUNERE : 01 Noiembrie 2022, 12:56:07
Bună ziua!
Domnule Webmaster!
Umblaţi la sistemul pe care l-aţi creat, că aţi ajuns să fiţi controlat de acesta. Nu mai permiteţi să se scrie comentarii decît de utilizatorii autentificaţi. În felul acesta, atît Dv., cît şi noi utilizatorii putem afla dacă nu cine sunt cei rău intenţionaţi măcar le putem adresa mesaje personale. Le putem afla adresa de e-mail şi-i putem deconspira deoarece sunt sigură că după aceste adrese şi-au făcut conturi şi pe alte reţele de socializare. Oricum interzicînd adăugarea de comentarii de oricine, încălcînd flagrant Regulamentul şi bunul simţ, rezultatul va aduce o îmbunătăţire a site-ului, extrem de deteriorat în ultimile zile... Citatepedia a scăzut enorm în simpatia utilizatorilor. Observaţi cîte personalităţi se retrag continuu de pe această platformă, fostă cîndva în fruntea reţelelor de socializare.
Vă mulţumesc pentru atenţie!
2  General / Administrare / Răspuns: Domnule Lucian Velea : 05 Februarie 2022, 19:29:06
Domnule Velea
Nu mai funcţionează sistemul acela pe care l-aţi creat? De ce permiteţi adăugarea textelor acelui individ Ion Dunăreanu, de ce nu-l blocaţi? Nu se poate, eu cred că se poate. Nu vă aduce niciun beneficiu, faptul că-i ştergeţi unele texte, nu-i o măsură convingătoare. Dv. le ştergeţi, el le adaugă din nou. N-am auzit niciodată că s-a mai întîmplat aşa ceva. Domnul să vă binecuvînteze!
3  General / Administrare / Număr de comentarii : 11 Februarie 2013, 11:36:57
Domnule Administrator, vă semnalez şi eu o observaţie. Cititorii care nu au cont înregistrat sunt limitaţi la un anumit număr de comentarii, şase dacă am priceput eu bine. Totuşi există o excepţie, dacă doriţi pot proba acest lucru. Un anumit domn, M.Arin a postat într-o zi cele şase comentarii la care avea dreptul, după care a mai scris alte câteva sub un alt nume, Abramovici. Nu puteţi nega că cele două nume nu aparţin aceeiaşi persoane, pentru că şi aici am dovezi, că el însuşi a recunoscut că foloseşte cele două pseudonime. Întrebarea mea este? De ce nu suntem trataţi toţi la fel, de ce unora le este permis să jignească, să utilizeze un limbaj trivial, iar cei care ar avea dreptul la replică, li se refuză acest drept?
Cu cele mai sicere sentimente de prietenie.
Pagini: [1]