04 Decembrie 2022, 08:20:15 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
  Pagina principală Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2
1  Celebrităţi / Personalităţi / Răspuns: "Poietii" contemporani . : 19 Noiembrie 2022, 17:48:06
Un curs pentru surdo-muţi. Cine eşti măi poietul lu peşte să judeci lumea literaţilor? Toţi avem loc sub soare. Se mai găseşte cîte-un ion dunăreanu, un cioflingar care dă cu ciomagul. Fiecare scrie cum vrea şi cum poate. Am văzut ce mîzgăleşti şi tu p-acilea, nişte mizerii ordinare.
2  General / Administrare / Răspuns: Rog eliminare texte : 30 Octombrie 2022, 21:02:23
Nu mai vreau să-mi rămînă niciun text pe Citatepedia.
3  General / Administrare / Răspuns: Domnule Lucian Velea : 01 Februarie 2022, 10:13:42
Atunci e Ok, domnule Velea, dacă Dv. încurajaţi astfel de porcării, succesul site-ului este asigurat. Înseamnă că nu băgaţi de seamă cît a scăzut în popularitate acesta în ultimii 3-4 ani. Păcat!
Domnul să vă lumineze mintea şi să vă dăruiască sănătate!
4  General / Administrare / Domnule Lucian Velea : 31 Ianuarie 2022, 14:39:40
Bună ziua!
Ştiu că aveţi serioase probleme de sănătate, şi nu vă mai puteţi ocupa de Citatepedia, dar rugaţi-o pe distinsa Dv. soţie, Silvia Velea să administreze site-ul. Este păcat ca această platformă să fie batjocorită de un personaj sinistru cum este acel Ion Dunăreanu. Ceea ce postează acesta nu este literatură, nici poezie şi nici măcar parodie, este o zeflemea de 2 bani. Sunt utilizatori (scriitori) consacraţi cu o bogată producţie editorială, unii membri ai Uniunii Scriitorilor, care sunt denigraţi de acest om frustat. Opriţi-i avalanşa de miştocăreli care nu face de loc cinste site-ului, şi nici Domniei Voastre. Domnule Velea, cum v-aţi simţi să vă terfelească pe Dv. cineva în halul acesta, un neica nimeni care nu are curajul să-şi semneze opera?
5  General / Administrare / Întrebare : 08 Aprilie 2019, 10:52:05
Ce criterii trebuie să îndeplinească un autor de aforisme ca să fie catalogat în topurile Citatepediei ca "Aforist  român"?
6  General / Administrare / Răspuns: Întrebare : 29 Ianuarie 2014, 21:11:44
Domnule webmaster, comentariul lui Mihai Arin mi se adresează mie, numele meu nu figurează pe acea pagină. Protestez, nu vreau să mi se „pronunțe” numele fără ca eu să pot răspunde. Ori îl ștergeți, ori îmi dați dreptul la replică!
7  General / Administrare / Întrebare : 29 Ianuarie 2014, 21:04:43
Domnule administrator, mie mi-ați luat dreptul de a comunica, pe motiv că mi-ați șters mai multe comentarii. Sunt de acord. Dar ce se întâmplă cu celălalt - Mihai Arin căruia i-ați șters acelați număr de comentarii. El are un regim special? Citatepedia este pentru unul mumă și pentru altul ciumă?
8  General / Administrare / Răspuns: Voturi sau ponturi pe Citatepedia : 08 Aprilie 2013, 11:45:02
Domnule Velea, eu nu sunt scriitor, nu am semnat niciun citat pe sait, am adăugat doar câteva texte ale unor prieteni şi parcă câteva culmi. Nu sunt nici critic literar, ci doar un comentator de ocazie. Problema voturilor nu mă priveşte personal, dacă o autoare, ieri nu ar fi adus în discuţie această situaţiune, habar nu aveam. Discuţia a fost iniţiată la sugestia dvs. Am totuşi unele nelămuriri: tot daţi mereu vina pe sistemul automat că a făcut, că a desfăcut, dar vă întreb acest sistem, cine l-a creat? Şi creatorul lui, e acum sclavul propriei creaţii? asta pe deoparte, pe de altă parte, tot sistemul ne îndeamnă să dăm măcar un vot pe zi? Păi domnul meu prost aş fi eu să-mi tocesc degetele pentru a vota, ca peste un anumit timp, sistemul automat să se c... în munca mea? Chestiunea cu suspendarea, da aşa este, am fost restricţionat, dar sistemul automat, a devenit mai uman şi mi-a aprobat dreptul la comentarii. Sunt multe de spus, cu privire la funcţionarea saitului. Ştiu multe lucruri de la unii moderatori. Sunt sigur că dacă aş evoca câteva din şmecheriile pe care le gestionaţi, mi-aţi lua dreptul definitiv de a măi călca pe aici. Nu uitaţi însă că mai sunt şi alte mijloace de informare în masă.
9  General / Administrare / Voturi sau ponturi pe Citatepedia : 07 Aprilie 2013, 18:15:53
Da domnule Velea, sunt de acord să deschid o discuţie pe Forum, dar nu pot începe, până nu vă mulţumesc pentru suspendarea pe care am anticipat-o. Activez de multă vreme pe acest site. Am votat zeci de mii de citate, dar au rămas câteva sute. Celelalte unde sunt, ce s-a făcut cu ele, ciorbă de burtă? Ce trebuie să aibă în vedere un cititor când votează? Am făcut un experiment: am votat 10 texte ale unui autor nevotate, la superlativ, nu pentru că erau geniale, ci pentru a mă convinge că nu există bariere în apreciere. Le-am urmărit, trei zile au stat acolo nemişcate, după care, huşti, şi-au luat zborul. Le-am votat din nou, de data aceasta folosind ultima treaptă de apreciere, deşi nu erau stupide. Ei, bine şi astăzi, după mai bine de un an de zile nu le-a mişcat nimeni de acolo. Aştept şi alte opinii.
10  Tematic / Ştiinţă şi tehnologie / Răspuns: Apocalipsa "Particula" lui Dumnezeu : 03 Noiembrie 2012, 21:01:57
Acest experiment nu este alceva decât jocul de-a Dumnezeu, un joc deosebit de periculos care se va termina dramatic.
Pagini: [1] 2