31 Mai 2020, 16:33:50 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
  Pagina principală Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2
1  General / Administrare / Întrebare : 08 Aprilie 2019, 10:52:05
Ce criterii trebuie să îndeplinească un autor de aforisme ca să fie catalogat în topurile Citatepediei ca "Aforist  român"?
2  General / Administrare / Răspuns: Întrebare : 29 Ianuarie 2014, 21:11:44
Domnule webmaster, comentariul lui Mihai Arin mi se adresează mie, numele meu nu figurează pe acea pagină. Protestez, nu vreau să mi se „pronunțe” numele fără ca eu să pot răspunde. Ori îl ștergeți, ori îmi dați dreptul la replică!
3  General / Administrare / Întrebare : 29 Ianuarie 2014, 21:04:43
Domnule administrator, mie mi-ați luat dreptul de a comunica, pe motiv că mi-ați șters mai multe comentarii. Sunt de acord. Dar ce se întâmplă cu celălalt - Mihai Arin căruia i-ați șters acelați număr de comentarii. El are un regim special? Citatepedia este pentru unul mumă și pentru altul ciumă?
4  General / Administrare / Răspuns: Voturi sau ponturi pe Citatepedia : 08 Aprilie 2013, 11:45:02
Domnule Velea, eu nu sunt scriitor, nu am semnat niciun citat pe sait, am adăugat doar câteva texte ale unor prieteni şi parcă câteva culmi. Nu sunt nici critic literar, ci doar un comentator de ocazie. Problema voturilor nu mă priveşte personal, dacă o autoare, ieri nu ar fi adus în discuţie această situaţiune, habar nu aveam. Discuţia a fost iniţiată la sugestia dvs. Am totuşi unele nelămuriri: tot daţi mereu vina pe sistemul automat că a făcut, că a desfăcut, dar vă întreb acest sistem, cine l-a creat? Şi creatorul lui, e acum sclavul propriei creaţii? asta pe deoparte, pe de altă parte, tot sistemul ne îndeamnă să dăm măcar un vot pe zi? Păi domnul meu prost aş fi eu să-mi tocesc degetele pentru a vota, ca peste un anumit timp, sistemul automat să se c... în munca mea? Chestiunea cu suspendarea, da aşa este, am fost restricţionat, dar sistemul automat, a devenit mai uman şi mi-a aprobat dreptul la comentarii. Sunt multe de spus, cu privire la funcţionarea saitului. Ştiu multe lucruri de la unii moderatori. Sunt sigur că dacă aş evoca câteva din şmecheriile pe care le gestionaţi, mi-aţi lua dreptul definitiv de a măi călca pe aici. Nu uitaţi însă că mai sunt şi alte mijloace de informare în masă.
5  General / Administrare / Voturi sau ponturi pe Citatepedia : 07 Aprilie 2013, 18:15:53
Da domnule Velea, sunt de acord să deschid o discuţie pe Forum, dar nu pot începe, până nu vă mulţumesc pentru suspendarea pe care am anticipat-o. Activez de multă vreme pe acest site. Am votat zeci de mii de citate, dar au rămas câteva sute. Celelalte unde sunt, ce s-a făcut cu ele, ciorbă de burtă? Ce trebuie să aibă în vedere un cititor când votează? Am făcut un experiment: am votat 10 texte ale unui autor nevotate, la superlativ, nu pentru că erau geniale, ci pentru a mă convinge că nu există bariere în apreciere. Le-am urmărit, trei zile au stat acolo nemişcate, după care, huşti, şi-au luat zborul. Le-am votat din nou, de data aceasta folosind ultima treaptă de apreciere, deşi nu erau stupide. Ei, bine şi astăzi, după mai bine de un an de zile nu le-a mişcat nimeni de acolo. Aştept şi alte opinii.
6  Tematic / Ştiinţă şi tehnologie / Răspuns: Apocalipsa "Particula" lui Dumnezeu : 03 Noiembrie 2012, 21:01:57
Acest experiment nu este alceva decât jocul de-a Dumnezeu, un joc deosebit de periculos care se va termina dramatic.
7  Tematic / Umor / Răspuns: Perle şcolare : 02 Iunie 2011, 07:58:34
De ziua unirii s-a despărţit Cuza de boieri.
8  Tematic / Religie şi spiritualitate / Răstignirea lui Iisus Hristos : 23 Aprilie 2011, 11:14:04
dORESC DATE CÂT MAI AMPLE
9  General / Diverse / Răspuns: Literatura română încotro? : 19 Aprilie 2011, 08:14:30
După opinia mea literatura română nu prea se îndreaptă,va rămâne aşa strâmbă încă multă vreme.Avem scriitori slavă Domnului,foarte buni,bunicei şi mediocri.Nici de critici nu ducem lipsă,dar aceştia nu contibuie mai cu nimic la propăşirea unei literaturi moderne.Scriitorii cu vechi ştate, unii sunt expiraţi,alţii au intrat în cadenţă,cei tineri sunt debusolaţi,nu întrevăd nicio perspectivă de autoreglare în viitorul foarte apropiat.Se fac multe experimente,unele mai reuşite,altele catastrofale,literatura se află la o răscruce, încotro se va îndrepta greu de prevăzut.
10  Tematic / Religie şi spiritualitate / Răspuns: Evanghelia dupa Matei : 18 Aprilie 2011, 19:23:29
Puneţi mâna pe Biblie fraţilor şi veţi vedea că nu mai există întrebare fără răspuns Numai aici găsiţi ceea ce căutaţi.
Sfânta Scriptură este prima carte din lume.Cuvântul lui Dumnezeu aici a răsunat prima oară.Dar în Cartea Cărţilor cum i se mai spune. găsiţi şi pagini intersante de istorie antică,sfaturi utile pentru viaţă,reţete de fericire,poezie,
legi,religie,rugăciuni,evanghelii,epistole,pagini despre Apocalipsă şi multe,multe altele. Amin!
Pagini: [1] 2