27 Ianuarie 2023, 16:22:06 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
  Pagina principală Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
  Afişează mesaje
Pagini: 1 [2] 3 4
11  Cinema / Seriale / Răspuns: Heroes : 04 Ianuarie 2009, 19:53:35
Da, e adevărat.. La partea asta nu m-am gândit..  yahoo_think

Mă refeream la faptul că de cele mai multe ori, relaţiile pe care le avem cu persoanele din jurul nostru se complică pentru că nu se împărtăşesc gânduri, dorinţe şi vise.. Cuvinte care nu se spun într-un moment, dar care ar putea face diferenţa,  le-am putea afla dacă am "intra" în mintea celor de lângă noi. În general, mi-aş dori să pot avea această putere pentru că în acest fel aş afla cu adevărat ceea ce o persoană simte, dacă minte în legătură cu aceasta.. Chiar dacă nu mi-ar place ceea ce aş afla, nu aş trăi în incertitudine.
12  Cinema / Seriale / Heroes : 04 Ianuarie 2009, 16:18:05
Ce părere aveţi de acest serial ? Mie îmi place la nebunie... Primul sezon mi s-a părut foarte bun, apoi al doilea şi al treilea - şi mai bune.

Îmi place să cred că toţi suntem speciali şi că putem descoperi în fiecare zi, în noi, o abilitate  yahoo_smiley. Bineînţeles, nu mă refer la aruncatul flăcărilor sau puterea de a mişca obiecte  yahoo_tongue.

Totuşi, nu pot spune că nu m-ar încânta să pot citi minţile oamenilor - trebuie să recunoaşteţi, de câte ori nu v-aţi dorit să ştiţi gândurile persoanei de lângă voi  yahoo_smiley ?

Dacă aţi putea avea o putere / "abilitate" de genul celor pe care le au personajele din Heroes, care ar fi aceasta  yahoo_smiley ?
13  Cinema / Seriale / Prison Break : 04 Ianuarie 2009, 16:09:39
Ce părere aveţi de serial, care este sezonul preferat, care sunt actorii favoriţi, ce v-ar place să se întâmple în următoarele episoade ?

Personal, cred că este unul dintre cele mai bune seriale de moment ( printre Heroes, House, Supernatural şi altele ). Cu toate acestea, nu prea m-au încântat ultimele 2 sezoane - au părut ca şi când scenariştii ar trage de timp pentru a scoate cât mai multe episoade.. Sezoanele 1 şi 2 sunt favoritele mele.

Actorii mei preferaţi sunt Wentworth Miller, bineînţeles  yahoo_tongue, William Fichtner (Alex), dar şi Amaury Nolasco (Sucre), şi Sarah Wayne Callies (Sara Tancredi). Şi Robert Knepper (T-Bag) este unul din actorii mei favoriţi din acest serial.  Ai voştri care sunt ? 
14  Cinema / Filme / Răspuns: Genuri de Filme : 04 Ianuarie 2009, 15:59:58
Prefer în general filmele horror, dramele şi foarte puţin comediile - în general caut umorul negru. Uneori, mă mai atrag şi filmele de dragoste - nu comediile romantice, însă  yahoo_tongue.

Printre filmele mele preferate se află Logodnă pe viaţă (Un long dimanche de fiancailles),  The Butterfly Effect, Tristan şi Isolda, The Ring, seria Saw, Stay, The Exorcist, şi multe altele.
15  Muzică / Muzică modernă / Răspuns: Kat DeLuna : 04 Ianuarie 2009, 15:50:15
Kat DeLuna - Calling you

<a href="http://www.youtube.com/v/BQHWqAVDudM&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/BQHWqAVDudM&rel=0</a>


Poker Face a lui Lady Gaga seamănă puţin cu melodia asta,  nu  yahoo_smiley ?
16  Muzică / Muzică modernă / Răspuns: Kat DeLuna : 04 Ianuarie 2009, 15:43:35
Kat Deluna feat. Busta Rhymes - Run the show

<a href="http://www.youtube.com/v/F9bFZCJurV0&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/F9bFZCJurV0&rel=0</a>

17  Muzică / Muzică folclorică / Răspuns: Colindători : 22 Decembrie 2008, 21:43:00
Cel puţin aici, unde locuiesc eu, dacă aş îndrăzni să le ofer copiilor doar dulciuri, cred că aş părea ridicolă.

Mi-ar râde, cred, în faţă, şi apoi mi-ar atârna colacii de poartă, sau arunca merele prin curte  yahoo_laughloud. Aşa, în semn de respect..  Kids today..  yahoo_silent

Totuşi, cred că e tot vina noastră că nu ne-am păstrat peste tot obiceiurile, tradiţiile - şi am introdus altă "modă" (mai costisitoare, zic eu - şi prin asta ne face să ne gândim mai mult la partea materială, şi nu la acel spirit înălţător al Crăciunului pe care ar trebui să-l simţim când auzim colindători.)

Apropo, faţă de ceilalţi ani, de exemplu - când eram eu copil, altfel era Crăciunul.. Cu atâta nerăbdare aşteptam Ajunul ca să plec la colindat.. Nu neapărat pentru ce primeam, ci mai mult pentru farmecul acelei seri, pe care mi-o amintesc plină de fericire, zgomot, cântec de copii, veselie şi aglomeraţie de oameni mici pe străzi yahoo_daydream .

Cel puţin în ultimii ani, nu mai simt la fel Crăciunul.. Copiii nu se mai înghesuie pe la porţi la colindat, pe străzi aproape e pustiu în Ajun (mă refer la colindători). Cred că în ziua de astăzi copiii preferă să-şi trimită mass-uri de Crăciun şi să se joace pe computer sau să stea pe net în seara de Ajun, în loc să cânte o colindă.  Ce-i cu voi, măi ?! Eu aş da orice să fiu din nou copil, să pot pleca la colindat.. Voi nu  yahoo_smiley ?   
18  Muzică / Muzică modernă / Răspuns: Coldplay - Viva la vida : 15 Decembrie 2008, 18:20:40
Recent, s-a încheiat concursul realizat pe Youtube, în care membrii trupei au ales un videoclip fan-made pentru melodia Lost? (varianta acustică).

Personal, nu prea sunt de acord cu videoclipul pe care băieţii l-au ales, având în vedere că, după părerea mea, au existat filmuleţe şi mai interesante. Dar aceasta a fost alegerea lor. Iată videoclipul câştigător :

<a href="http://www.youtube.com/v/_n84qmInUj4&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/_n84qmInUj4&rel=0</a>
19  Literatură / Versuri / Joc : 09 Decembrie 2008, 17:46:21
Suprarealiştii îl folosesc pentru a face versuri şi poezie, eu îl văd acum mai mult ca pe un joc de imaginaţie şi de gândire - dicteul automat.

Vă propun să jucăm împreună, nu neapărat vom face versuri (eu, cel puţin nu cred că aş putea  yahoo_giggle ), dar vom descoperi lucruri interesante despre noi înşine.. Poate chiar găsim şi asemănări cu ceilalţi  yahoo_smiley.

Jocul pe care îl propun are la bază, deci, dicteul automat : notezi succesiv fiecare cuvânt care îţi vine în minte, despre un anumit lucru. (De preferat să fie exact în ordinea în care îţi vine în gând).

Încep eu.. Am ales cuvântul : mare.
La ce m-am gândit : vară, val, soare, nisip, scoică, vânt, păr ud, apă, buze sărate, Vama Veche, zgomot, miros de alge, înot, căldură, cer albastru, zmeu, porumb fiert, colier, prosop, insolaţie, stea de mare, somn pe plajă.

Ar fi interesant ca fiecare să propună celui care urmează să răspundă un anumit cuvânt la care să se gândească. Eu propun cuvântul : Crăciun , că tot suntem în cea mai frumoasă lună din an  yahoo_smiley.

Bineînţeles, dacă vrea cineva să joace cu mine şi s-a gândit la alt cuvânt.. Be my guest  yahoo_smiley

20  Tematic / Psihologie şi dezvoltare personală / Răspuns: A avea sau nu ceva de spus : 08 Decembrie 2008, 16:38:04
Poate apare şi în acest caz originalitate, dar în modul cum se fac acele legături..
 
Din punctul meu de vedere, nu voi gândi niciodată identic cu cel de lângă mine, tocmai din cauză că fiecare percem diferit lucrurile şi, implicit, le relaţionăm distinct.

În legătură cu ceea ce spunea d-l Velea, am aflat pe pielea mea că există şi persoane care nu spun nimic pentru că au impresia că nu vor avea nici un ecou spusele lor, că nu merită să-şi exprime ideile, din moment ce nimeni nu le ia în considerare. Le ţin parcă pentru ei, unii crezându-se superiori, dar la urmă nu ştiu cine are de suferit - noi că nu i-am auzit, sau ei, că nu s-au făcut auziţi  yahoo_think ?
Pagini: 1 [2] 3 4