Dar ce nu stia Mia era ca pisicuta noastra nu era una obisnuita ci una vorbitoare.
-Sarmana de tine oare ce ti sa intamplat?Probabil vreun animal salbatic tea atacat.
Atunci pisicuta se uita la ea si nu stia ce sa faca,ii era teama ca fata sa nu se sperie si totusi a raspuns:
-Te rog,nu te speria dar eu pot sa vorbesc!
Mia ramase surprinsa!
... nu se gandi nici o clipa ca o sa dea peste o pisica vorbitoare.
-Tu chiar poti vorbi,o intreba Mia???
-Da chiar pot sa vorbesc...sper ca nu te temi de mine sa sti ca nu iti fac nicun rau.
-Nu ma tem de tine,dar as vrea sa stiu ce ti sa intamplat si cum te ai ranit?
-Pai totul a inceput acum 3 zile cand stapanul meu printul Lisander a plecat la vanatoare iar seara cand sa intors era ranit foarte grav asa ca m am hotarat sa il chem pe doctor dar ne a spus ca printul nu o sa mai reziste mult si ca singurul leaca este planta ''Lacrima ingerului''care creste pe muntele ''Vieti Eterne''.
-Printul este singurul meu prieten,nu am suportat gandul de al pierde asa ca am plecat in cautare plantei.
-Si cum vei gasi de una singura floarea,nu iti este teama?
-Este normal sa te temi dar cand sti ca este important uiti de orice pentru a ti indeplini scopu.
-Ai mare dreptate asa o sa fac si eu o sa fiu curajoasa si nu o sa ma tem de nimic...
-Iti multumesc,printul e foarte norocos sa aibe un prieten ca si tine, spuse Mia.
Pisicuta ii multumi fetei si vru sa plece....atunci Mia se gandi ca poate chiar printul Lisander este marea ei dragoste si ii spuse pisicutei:
-Stai!!...o sa vin cu tine sa te ajut sa gasesti acea planta pentru print.
-Serios!...chiar o sa vii??
-Desigur mi ar face placere sa te ajut.
-Apropo eu sunt Mia,pe tine cum te cheama?
-Eu sunt Kirrara...iti multumesc ca vrei sa ma ajuti Mia.
Fata se uita la Kirrara si zambi.
-Hai sa mergem...nu avem prea mult timp.