05 Decembrie 2022, 20:17:41 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
   Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
Autor Subiect: Tiganie,tiganie  (Citit de 2255 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
SIlviu Olexsiuc
Vizitator


Adresa de email
« : 04 Ianuarie 2015, 14:24:32 »

Pai, mai oameni buni, cum sa zic? "romie"?, Pai cum sa zic,- ma dusei pina-n "romie" sa stau de vorba cu nevasta'mea? E, cum dracu vine asta, "rom"? Pai numai o minte creata a putut nascoci o aiureala ca asta. Si numai niste minti crete au putut sa accepte.
 Pai ce ne e rusine cu spita noasta? Ne-am nascut in ograda asta, a tiganilor. Altii in ograda romaneasca, altii in ograda "americaneasca". Fiecare cu "a masi". Pai ce mai fratilor? Va e rusine cu Ion Voicu? Pai va e rusine cu Lataretu, cu Romica Puceanu, cu Gabi Lunca, cu Marcel Budala, si mai citi altii.Aveti talente. Aveti "valoare". N-aveti scoala.Asta se poate repara.Numai sa vreti si voi. Deja, multi dintre voi vor. Bravo. O sa faceti pasul. Dar mai dureaza. Aveti rabdare. Rabdare avem si noi. Rabdare trebuie sa aibe toata lumea. Lumea nu s-a facut intr-o zi. Nu va mai feriti. Mai sint si din cei ce nu-si renega parintii. Voicu(asta mic),Guta, Sandu Ciorba. Nu le e rusine sa cinte si in tiganeste. Ei si? Ia uitati-va cite vizionari au pe youtube, va e rusine cu ei?
Si multi altii.
Pai va e rusine cu martafoii care ne-au facut tara de ris prin meleaguri straine.Avem si noi martafoi nostri. Ii au si altii, stati linistiti. Padure fara uscaturi, nu se poate.
 Ca sa nu mai sune asa urit cuvintul asta, trimite-ti-va copii la scoala, inatatii lucruri bune, frumoase. Urcati-va-n "sus".O sa vedeti ca o sa dispara handicapul. O sa va mindriti cu natia voastra.
 Am avut colegi la scoala, in armata, la lucru , tigani. Ei si? Oameni in firea lor. Era unul, Spic il chema. Descarcam sare cu el (stiti, la vagoanele cu sare ), Vrednic om, ca si multi altii.
E-adevarat ca unii dau cu "mucii-n fasole", Dar ce sa-i faci.? N-a stat nimeni de ei. Au crescut cum au putut, desculti, poata flaminzi, cine mai stie?
 Acu', unii au "palate", cu scaune aurite.Ce vrei?" Singele "lor.
Le-dat statu' auru'. Cu acte, fara acte, ce mai conteaza? Isi fac pantofi de aur, posete de aur.Dar numai unii, ailalti se zbat in nevoi.Ca si noi.
 Cindva, s-o mai schimba.
Memorat
Pagini: [1]
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
 
Schimbă forumul: