30 Ianuarie 2023, 20:36:13 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
   Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1] 2 3 ... 8
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
Autor Subiect: Puncte de vedere  (Citit de 46408 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Girel Barbu
Junior
**

Popularitate: 4
Mesaje: 65Vezi Profilul Adresa de email
« : 19 Ianuarie 2016, 10:17:39 »

Domnule Lucian Velea,
Răspunsul Dv. cu privire la eliminarea unor texte personale nu mă mulțumește, deși salut inițiativa Dv. de a curăța saitul. Eu mi-am exprimat în mai multe rînduri acest lucru pentru că pe Citatepedia sunt mii te texte cu voturi negative. În ceea ce mă privește știu și cum acele texte au obținut  voturile compromițătoare, cu sprijinul nemijlocit al Dv. Un singur om, Martir(n)-ul preferat al Domniei Voastre, votează după mai multe calculatoare (lucrul acesta l-ați dezvăluit în mai multe răspunsuri pe care ați binevoit a mi le acorda), iar voturile altora care vă rog să mă credeți nu erau  la superlativ, decît pentru a fi salvate din mîna veninoasă a acestui om care se laudă peste tot că el conduce de fapt saitul, și că deciziile lui sunt literă de lege pentru Domnia Voastră, le ștergeți cu intenția clară de a avea motive să le aruncați la coșul de gunoi virtual. Cum naiba s-a nimerit ca toate textele eliminate să fie taman alea care erau comentate de protejatul saitului, de omul care taie și spînzură, care tot timpul stă cu nasul în calculator, și care era contrazis și chiar compromis cu anumite afirmații care-i știrbeau peronulitatea. Mai rău e domnule Velea că adevărurile spuse despre acest individ vă supără și pe Dv. Oare de ce? Sunt aici multe semne de întrebare... pe care aștept/așteptăm să le lămuriți. Domnule Velea dacă numărul textelor mele vă deranjează vă rog să o spuneți răspicat, nu voluat cum m-ați/ne-ați obișnuit. Aproape zilnic ștergeți comentarii la textele mele, în mod special la cele unde comentează și acolitul Dv. pentru ca să puteți să restricționați pe cei care au alte opinii, decît ale criticului lui pește. Domnule Velea, credeți-mă cum vreți, dar nu mă credeți prost. Sunt un luptător pentru dreptate, și declar public că voi lupta sub stindardul Dreptății pînă cînd vi se va urî de mine și îmi veți tăia orice drept de a mai comunica pe sait.
Vă doresc tot binele din lume și nu uitați, viața ne dă din cînd în cînd cîte-un șut în fund...
Cu tot respectul,
Girel Barbu
« Ultima modificare: 19 Ianuarie 2016, 10:48:53 de către Girel Barbu » Memorat
Lucian Velea
Administrator
Senior
*****

Popularitate: 51
Mesaje: 460Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #1 : 20 Ianuarie 2016, 00:18:17 »

Nu contează de pe câte calculatoare votează cineva. Dacă este părtinitor sau rău-intenţionat, voturile sunt detectate şi sunt eliminate după un timp.

Eu nu v-am spus că cineva anume votează de pe mai multe calculatoare. V-am explicat că o poate face.

Vă rog să-mi arătaţi unde "se laudă peste tot că el conduce de fapt saitul, și că deciziile lui sunt literă de lege pentru Domnia Voastră" - oricine ar fi. Eu n-am cunoştinţă de aşa ceva.

Pe paginile textelor adăugate recent scrie: "Cele de mai jos au caracter de propunere. Unele vor fi eliminate de pe site. Voturile şi argumentele pro sau contra exprimate prin comentarii ajută la luarea unei decizii." Altfel spus, o discuţie cu argumente despre un anumit text poate conduce la luarea mai rapidă a unei decizii de eliminare, dacă se relevă probleme de originalitate, de calitate etc.

Comentariile eliminate fie nu respectă regulamentul, fie nu mai au sens pentru că am eliminat un comentariu anterior.. Dacă cineva nu înţelege de ce i-am un comentariu, este suficient să mă întrebe prin formularul de contact.

Puteţi lupta cât doriţi şi cum doriţi, atâta timp cât vă încadraţi în regulament, care este valabil pentru toată lumea. M-aş bucura ca dv şi prietenii dv să veniţi mai mult cu argumente/contraargumente raţionale şi mai puţin cu insulte şi contre care doar caută ceartă.
Memorat
Girel Barbu
Junior
**

Popularitate: 4
Mesaje: 65Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #2 : 20 Ianuarie 2016, 09:23:36 »

„Părtinitor sau rău intențioat”, „voturile sunt detectate”, ei aici ați atins o coardă sensibilă, cum e posibil să pătrundă cineva fie și un sistem atît de bine pus la punct ca cel realizat de Dv. în mintea unui om ca să vadă dacă este bine sau rău intenționat? Astea sunt povești de adormit naivii, din fericire pe mine nu mă pot adormi.

Cazul cu votatul ori comentatul după mai multe calculatoare este dovedit clar, aceeași persoană care semnează cu „n” pseudonime comentează într-o zi calendaristică mai multe comentarii decît rația admisă, că unele comentarii sunt scrise în strofe, ori normal ca orice comentator normal la cap asta-i altă rață-n altă traistă.

Personulitatea care se laudă că face și drege, că face și desface, că de el depinde tot ce mișcă pe sait, nu este chiar atît de nebun să  strige în gura mare să ajungă ecoul pînă la Constanța, o spune abia șoptit în prezența unor „pretini” de pahar.

Comentariile, culmea, sunt eliminate doar acelea care îl pun într-o situațiune jenantă pe respectivul. Am dovezi și în aceste cazuri. Toate însă la timpul potrivit.

Eu, vă asigur că nu am încălcat NICIODATĂ Regulamentul, nu am deschis nico discuție care să genereze  altercații, am răspuns doar în aceeași manieră în care am fost jignit și/sau înjurat. Repet, nu ce scrie individul mă deranjează, nu dau nici scuipatul pe ce spune el, mă deranjează că eu nu sunt lăsat să mă apăr, fie luîndu-mi-se dreptul la replică, fie ștergînd comentariul sau textul. Nu sunt stăpîn pe prietenii mei, e treaba lor ce spun, cum spun și de ce spun. Am intervenit de nenumărate ori să-mi deblocați dreptul la replică. Uneori ați făcut-o, alte ori nu. Insultele nu cred că au pornit vreodată de la simpatizanții mei, ei tot timpul au fost, nu ironizați cum spuneți, ci loviți mișelește pe la spate, pentru singura vină că sunt prietenii mei. Ce puteau să facă, să-l mîngîie între coarne?
Memorat
Lucian Velea
Administrator
Senior
*****

Popularitate: 51
Mesaje: 460Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #3 : 20 Ianuarie 2016, 14:28:15 »

Dacă studiaţi pe internet, veţi vedea că există programe care pot să aprecieze starea de spirit a cuiva pe baza câtorva fraze scrise pe chat. Şi Facebook foloseşte aşa ceva. Detectarea unor voturi părtinitoare sau rău-intenţionate este chiar mai uşoară.

Bârfele "abia şoptite" nu mă interesează. Dacă aveţi dovezi, discutăm atunci.

Evident, punctul dv de vedere este subiect. Eu înţeleg că uneori vă enervaţi, dar după cum observ, nu răspundeţi "în aceeași manieră", ci escaladaţi conflictul. Cel mai adesea, nu vă referiţi la criticile aduse, nu veniţi cu contra-argumente, ci preferaţi să vă luaţi de persoana care a comentat, ceea ce împinge discuţia în afara regulamentului. Comentariile ajung să fie eliminate, iar după mai multe eliminări apare suspendare. De fapt, prin acest mod în care înţelegeţi să abordaţi lucrurile, vă aduceţi numai deservicii.
Memorat
Girel Barbu
Junior
**

Popularitate: 4
Mesaje: 65Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #4 : 29 Ianuarie 2016, 12:47:44 »

Domnule Lucian Velea,
Îndîrjirea  de a păstra cu orice preț, pe lîngă dstră. pe individul care semnează comentarii cu mai multe pseudonime folosind mereu alte tehnici de scris ca să inducă cititorii în eroare, dînd impresia că sunt mulți, nu vă aduce niciun beneficiu dv. ca om, cu atît mai puțin Citatepediei. omul - și intenționat scriu cu literă mică, a produs, așa cum am mai spus, MII (subliniez cuvântul) de comentarii la „citatele” mele. Este clar pentru orice Om cu mintea întreagă că acesta este obsedat de mine și de scrierile mele, bune, rele, așa cum sunt ele. Obsesia este o gravă tulburare de comportament domnule Lucian Velea. E o boală pe care pshiatrii o numesc OBSESIE-COMPULSIVĂ. Aparent el dă impresia de om bine informat, însă la un studiu mai atent a ceea ce scrie, cum scrie și de cîte ori scrie, repetînd de sute de ori aceeași idee se poate lesne observa că individul are serioase probleme de sănătate mentală. Un psihiatru renumit, prieten de familie, a studiat acest caz și s-a pronunțat categoric: Insul este bolnav psihic. A tolera un asemenea comportament vă știrbește domnule Lucian Velea din popularitatea pe care o aveți. Am spus și repet: Nu mă interesează ce scrie, pentru mine este egal zero barat.  Îmi pare rău însă că saitul pierde zilnic din simpatia multor utilizatori, datorită acestui individ, și e păcat. Faceți cum credeți că e bine, dar o spun cu toată responsabilitatea, individul suferă de OBSESIE-COMPULSIVĂ, care netratată duce la agravarea situației.
« Ultima modificare: 29 Ianuarie 2016, 13:35:19 de către Girel Barbu » Memorat
Lucian Velea
Administrator
Senior
*****

Popularitate: 51
Mesaje: 460Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #5 : 29 Ianuarie 2016, 20:11:59 »

Nu este treaba să analizez ce probleme au sau nu au utilizatorii. Treaba mea este să analizez respectarea regulamentului. Atâta timp cât comentariile critice aduc argumente şi sunt respectate regulile, nu văd care e problema.
Memorat
Girel Barbu
Junior
**

Popularitate: 4
Mesaje: 65Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #6 : 29 Ianuarie 2016, 20:38:28 »

Domnule Lucian Velea,
spuneți că nu e treaba Dv. să analizați starea de sănătate a unui utilizator. E corect ce spuneți, dar e treaba Dv. să contribuiți la agravarea stării de sănătate a uui om care vă ește colaborator? pentru că individul cu pricina e dovedit a fi bolnav psihic. Nu aveți mustrări de conștiință inducîndu-i părerea că este sănătos? Cum poate să fie sănătos un om care scrie, țineți-vă bine 3231 de comentarii la un singur autor, că doar în 24 de ore scrie un număr de 8 comentarii sub diferite pseudonime și folosind mai multe tehnici de scris pentru a deruta cititorii. Îi credeți proști pe cei care cu bună credință vizitează saitul? Toată lumea știe cine e individul, dar din pudoare tace. Ei bine, eu nu tac. Obsesia e boală psihică, vă repet domnule administrator al saitului Citatepedia și dacă vă pasă de oameni nu-i lăsați să-și agraveze situația, arătați-i individului ce spun eu public și dacă nu e adevărat ce zic, îl invit să mă dea în judecată. Sau să-și spună aici punctul de vedere.
Memorat
Lucian Velea
Administrator
Senior
*****

Popularitate: 51
Mesaje: 460Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #7 : 30 Ianuarie 2016, 13:55:16 »

Dacă sunt comentarii logice, argumentate, la subiect, care adesea indică probleme justificate şi semnificative, nu văd unde e nebunia. Mai "nebuneşti" mi se par laudele care nu spun nimic concret, bazate doar pe amiciţie, nu pe argumente.

Dacă aţi fi mai atent la ce scrieţi, ar exista mai puţine motive să fiţi criticat. De exemplu, tocmai aţi adăugat:

Prostul e prost şi în ziua de Paşti!
aforism de Girel Barbu

Ştie oricine că e proverb.

Sau:

Cei mai periculoşi proşti, sunt proştii cu studii superioare. Aceştia predă şi altora prostia.
aforism de Girel Barbu

Pe lângă faptul că reia o idee arhifolosită, mai conţine şi două greşeli gramaticale în doar câteva câteva cuvinte.

Eu nu văd vreo nebunie dacă cineva critică astfel de texte.
Memorat
Girel Barbu
Junior
**

Popularitate: 4
Mesaje: 65Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #8 : 30 Ianuarie 2016, 14:31:33 »

Domnule Velea,
„Corb la corb nu-și scoate ochii!” (proverb românesc)
 Arătați-mi și mie cele două aforisme de care vorbiți. Eu declar public că nu am scris niciodată așa ceva. Altfel vă consider complice la fabricarea unor texte care să mă compromită, cum s-a mai întîmplat cu altele care nu-mi aparțineau, și de care s-a făcut atît tam tam.
Domnule Velea,  azi dimineață cînd am deschis calculatorul și am intrat pe Citatepedia, era un ditamai comentariul scris în strofe, care începea așa: „Domnule Astrahan! Lăsați-o mai ușurel cu turma...”, la textul pe care-l redau în întregime: „Alegerile - consimțămîntul turmei de a-și alege păstorul”.
De ce ați șters comentariul? e o întrebare, iar alta : Un om normal cu mintea întreagă putea să se adreseze unui autor indiferent cum l-ar chema  la orice text bun sau rău, cu această formulă? Dumneavoastră, Lucian Velea, dacă nu ați fi fost administratorul acestui sait, erați un utilizator ca oricare altul, ați fi scris  peste 3 000 de comentarii la un singur autor?
« Ultima modificare: 30 Ianuarie 2016, 15:39:04 de către Girel Barbu » Memorat
Lucian Velea
Administrator
Senior
*****

Popularitate: 51
Mesaje: 460Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #9 : 30 Ianuarie 2016, 17:24:52 »

1. Cele două aforisme tocmai le eliminasem.

Observ că de fiecare dată când sunteţi pus într-o astfel de situaţie, "declaraţi public" că nu sunteţi autorul. Aşa că am devenit mai atent. De această dată, citatele au fost adăugate de pe calculatorul pe care l-aţi folosit şi pentru discuţia cu mine.

2. Comentariul l-am eliminat pentru că am considerat a doua jumătate jignitoare. De fapt, am eliminat mai multe comentarii ale ambelor tabere, care nu respectau regulamentul.

3. Personal, nu am obiceiul de a comenta, sunt prea ocupat. Nici nu ştiu cât de exact este numărul prezentat, pe câţi ani etc. Este drept că în ultima vreme o anumită persoană sau mai multe vă comentează frecvent scrierile. Dar îmi amintesc că într-o vreme "amicii" dumneavoastră vă lăudau la fel de frecvent, cu nişte comentarii banale, care nu aduceau nimic nou. Şi nu aveaţi aceeaşi obiecţie.
Memorat
Pagini: [1] 2 3 ... 8
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
 
Schimbă forumul: