06 Octombrie 2022, 16:38:11 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
   Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
Autor Subiect: Puncte de vedere  (Citit de 44808 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Girel Barbu
Junior
**

Popularitate: 4
Mesaje: 64Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #30 : 03 Februarie 2016, 11:52:21 »

Domule Velea îi cunosc pe amîndoi, au plecat datorită comrntariilor stupide făcute de cel care se crede critic literar. Este critic literar așa cum este Papa de la Roma catolic. Am dovezi, dacă e cazul vi le pun la dispoziție. Recent, foarte recent, au fost niște comentarii cam în stilul celor invocate de mine. Întrebarea mea este de ce ați tolerat atît de multe golănii un timp atît de lung? Vă amintiți disputele dintre Dl. George Budoi și insul cu pretenții de buric al Citatepediei? Jignirile grosiere de maidan aduse autoarei Betty Marcovici, ca să dau doar două exemple? Sunt multe de discutat și le voi aduce aici pe Forum în discuție pentru că observ că subiectul deschis de mine devine din ce în ce mai interesant, cititorii avînd ocazia să cunoască multe lucruri care vreme îndelungată au fost bine ascunse.
Memorat
Lucian Velea
Administrator
Senior
*****

Popularitate: 51
Mesaje: 460Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #31 : 03 Februarie 2016, 13:51:25 »

Eu nu văd nimic ascuns. Întotdeauna când cineva mi-a solicitat lămuriri, i le-am dat. Şi întotdeauna când cineva a discutat cu mine o situaţie anume de la comentarii, am analizat mai atent şi am luat măsuri suplimentare sau i-am explicat punctul meu de vedere.

Pentru unii autori, criticile sunt deranjante chiar şi când sunt juste. Sigur că uneori comentariile sunt ironice sau sarcastice, ceea ce mi se pare acceptabil. Nu cred că un autor e făcut pentru ieşit în public dacă se împiedică de aşa ceva. Când cineva se urcă pe o scenă, trebuie să-şi asume riscul că s-ar putea să se facă de râs. Publicul nu te ia cu menajamente.

Desigur, la comentarii există o limită, care nu este întotdeauna evidentă, iar eu trebuie să o trag. Pentru asta, mă bazez pe anumite principii îndelung studiate. Dar cum nu toţi oamenii sunt la fel, sunt convins că fiecare ar trage limita altfel. Unii sunt mai bătăioşi, alţii mai flower power yahoo_smiley
Memorat
Girel Barbu
Junior
**

Popularitate: 4
Mesaje: 64Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #32 : 03 Februarie 2016, 21:22:23 »

Domnule Velea,
astăzi avînd puțin timp liber mi-am examinat și eu aproximativ 100 de pagini, cu comentarii cu tot. Nu am găsit în textele inspectate niciiun comentariu laudativ, cel mult niște reinterpretări ale unor texte, în rest mici bîrfeli, contraziceri ș.a.m.d. Ceea ce mi-a atras atenția au fost cîteva perle ale tovarășului „critic literar”. Iată ce spune „dolofanul”: „Diplomația lui Girel. Postează un aforism prost, care trezește comentarii deștepte”. Evident se referea la cele semnate de dlui. Dar mai departe în alt coment spune: „Faceți parte/din turma Domnului?/Deci recunoașteți/că sunteți oi? Se referea bineînțeles la trei cititori care își spusese punctul de vedere în legătură cu postarea mea: „Îndulcești fierea morții cu mierea Învierii lui Hristos”! Deci în opinia sa creștinii nu sunt altceva decît niște biete animale, respectiv, oi. E de acceptat, da?

Exemplele sunt multe, le voi aduce în discuție în zilele următoare.

Dar haideți să vedem cîtă răutate s-a îngrămădit în acest om în ultimul timp, scriind cu trei zile în urmă că „Curățirea conștiinței nu înseamnă să ascunzi, sub covorul cel nou, cincizeci de ani de viață”. Această remarcă a fost făcută și într-un comentariu pe care l-ați șters spunînd că eu mi-am retras  din Referat și din datele biografice anumite evenimente de care sunt suspectat. Dv. aveți cunoștință că eu aș fi procedat în acest mod?
Memorat
Lucian Velea
Administrator
Senior
*****

Popularitate: 51
Mesaje: 460Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #33 : 03 Februarie 2016, 22:01:49 »

Îmi e greu să discut aşa, pentru că trebuie să caut paginile, dar încerc să vă răspund:

Spuneţi: "Evident se referea la cele semnate de dlui."
Mie nu mi se pare deloc "evident". Sunt mai multe comentarii bune, ale mai multor persoane.

Cel cu turma nu-l găsesc, dar din ce spuneţi înţeleg că e o întrebare. Nu ştiu cum e legată de context.

Referitor la "Curățirea conștiinței nu înseamnă să ascunzi, sub covorul cel nou, cincizeci de ani de viață", probabil l-aş fi eliminat dacă se referea la persoana dv, dar aşa este o afirmaţie generică, valabilă, la subiect.

Nu îmi amintesc ce spunea celălalt comentariu. Am reţinut că făcea o critică la faptul că nu spuneţi şi ce aţi făcut în tinereţe.
Memorat
Girel Barbu
Junior
**

Popularitate: 4
Mesaje: 64Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #34 : 04 Februarie 2016, 20:28:45 »

Domnule webmaster,
astăzi am trecut prin Buzău și avînd o țîră de timp m-am abătut pe la Bibloteca județeană, „V.Voicuescu” expres pentru a scrie un comentariu. Știți ce scria pe burtiera secțiunii Comentarii?: „Ați scris 8 cometarii la acest autor. Sunt alți mulți autori ale căror texte merită comentate. Dreptul de a scrie comentarii pe această pagină v-a fost suspendat temporar”. Temporar înseamnă 2 ani, pentru că de atunci nu am mai călcat în acea sală? Să presupunem că alții au scris probabil 8 comentarii de pe calculatoarele de acolo, și poate că sistemul are dreptate, dar vă întreb, dacă unora, bănuiesc și eu că au fpst mai mulți sunt restricționați conform Regulamentului, invitîndu-i/invitîndu-ne să scriem și la alți autori, tovarășului care a scris peste 3 000 (TREI MII) de comentarii la același autor, i-o fi apărut măcar o dată acest avertisment?
Memorat
Lucian Velea
Administrator
Senior
*****

Popularitate: 51
Mesaje: 460Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #35 : 04 Februarie 2016, 23:53:54 »

Aceasta nu este o suspendare. Suspendările apar când se elimină repetat citate sau comentarii.

Aceasta este o restricţie. Iar mesajul vă spune şi ce trebuie făcut pentru a o înlătura. Cei care comentează la diverşi autori nu au o astfel de restricţie.
Memorat
Girel Barbu
Junior
**

Popularitate: 4
Mesaje: 64Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #36 : 05 Februarie 2016, 06:41:21 »

Vasăzică, nu e suspendare, dar de doi ani de zile, sistemul te împiedică să faci comentarii?
Am înțeles domnule Velea, și se aplică tuturor care nu scriu comentarii în strofe.

Aha, trebuie să folosești din rația zilnică de 6 comentarii, 5 pentru Girel Barbu, și unul pentru altcineva.
Cu o condiție: să te cheme, Agamemnon, sau Nelu Gigănțelu, și ca să fie și mai și,  mai toci în ciulama și  un Agamiță.
Să fie mîncărica mai grasă și mai gustoasă.
Memorat
Lucian Velea
Administrator
Senior
*****

Popularitate: 51
Mesaje: 460Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #37 : 05 Februarie 2016, 09:30:45 »

Nu e suspendare, pentru că stă în puterea utilizatorului să scape de această restricţie. Numele nu are nicio importanţă.
Memorat
Girel Barbu
Junior
**

Popularitate: 4
Mesaje: 64Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #38 : 05 Februarie 2016, 13:28:30 »

E în ordine...
Numele nu contează!
Deci poți să porți orice mască, eventual să o schimbi de mai multe ori pe zi, important este să înjuri ca birjarul, să te dai rotund că tu ești cel mai cu moț... și să comentezi după mai multe calculatoare, unul pentru un nume și altele pentru alte nume, cu un nume se scrie comentarii în strofe, cu celălat fără, să creadă proștii de cititori că opoziția e numeroasă. Și tot așa mereu pînă ajungi să semnezi MII de comentarii la textele unui singur autor în timp ce pe alții nu-i bagă nimeni în seamă pentru că, că nu-i așa? ăia înghit și tac!
Tic-tac!
Eu n-am să tic, dar nici n-am să tac!
Memorat
Lucian Velea
Administrator
Senior
*****

Popularitate: 51
Mesaje: 460Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #39 : 05 Februarie 2016, 16:17:42 »

Numele nu contează în privinţa respectării regulamentului. Dacă "înjură ca birjarul", foarte probabil că nici nu-i apare comentariul. Iar dacă scapă filtrelor automate, foarte probabil că exprimarea respectivă nu va mai apărea altă dată.

Oricum, eu nu remarc recent "injurii" la comentarii pe cât observ în exprimările dumneavoastră din discuţia cu mine.
Memorat
Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
 
Schimbă forumul: