07 Iulie 2022, 07:23:50 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
   Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
Autor Subiect: Puncte de vedere  (Citit de 43259 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Girel Barbu
Junior
**

Popularitate: 4
Mesaje: 64Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #40 : 05 Februarie 2016, 18:13:09 »

Domnul Velea,
sunteți un bun diplomat în manipularea cititorilor, foarte prompt în răspunsuri, dar întotdeauna ocolite întrebările esențiale, încercînd să-l îmbrobodiți pe Măria Sa Cititorul. Uneori reușiți de minune, însă din discuția de față se pare că lucruriule iau o turnură neașteptată. Numărul mare de „vizite” denotă că a crescut interesul utilizatorilor pentru lucrurile aflate mai puțin la vedere. De fiecare dată cînd răspunsul se referă la tovarășul clitic literal îl apărați mai abitir decît pe o rudă. Aveți vreun grad de rudenie, domnule Velea, pe bune? Eu nici la această oră nu pot comenta la textele mele în timp ce „moțul” saitului a comis numai astăzi pînă la această oră 5 comentarii la  texte semnate Girel Barbu. O spun pentru a nu știu cîta oară, nu ce scrie mă irită, ci de ce scrie, și alții primesc botniță să tacă? Nu vă cer pentru numele lui Dumnezeu să mă deblocați, cîtă vreme pot spune aici pe Forum, fără cenzură (nu știu cît va mai dura?), ceea ce gîndesc. M-ați invitat de mai multe ori să deschid un subiect pe Forum, m-am conformat și acum nu știți cum să procedați să scăpați de mine. E simplu de tot, domnule Velea, încercați să mă îmbrobodiți și pe mine.
« Ultima modificare: 05 Februarie 2016, 21:32:57 de către Girel Barbu » Memorat
Lucian Velea
Administrator
Senior
*****

Popularitate: 51
Mesaje: 460Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #41 : 05 Februarie 2016, 23:34:53 »

Dacă aş vrea să scap de dumneavoastră, mi-ar fi foarte uşor să vă blochez contul. Dar nu fac astfel de lucruri decât în cazuri grave (de exemplu, pentru spam).

Eu vă răspund la întrebări, pentru că mi-ar plăcea să înţelegeţi, atât dumneavoastră, cât şi alţi utilizatori, cum funcţionează lucrurile. Nu ţin să vă şi placă. Vă explic doar care sunt regulile locului. Este ca în orice alt loc public în proprietate privată.

Suspendarea dumneavoastră, după cum ştiţi foarte bine, este din cauza faptului că în ultima vreme aţi scris aproape în totalitate comentarii jignitoare, fără nicio intenţie de a discuta civilizat. Şi nu câteva, ci zeci. Eu am înţeles că sunteţi iritat, dar aceasta nu este o scuză valabilă.

Exceptând-o pe soţia mea, care a mai scris comentarii, dar extrem de rar, din contul ei, nu am rude care scriu comentarii pe Citatepedia.
Memorat
Girel Barbu
Junior
**

Popularitate: 4
Mesaje: 64Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #42 : 06 Februarie 2016, 06:56:11 »

Domnule Velea,
Citatepedia este o bijuterie virtuală, dumneavoastră sunteți un artizan, fapt ce mă determină să vă felicit cu sinceritate. Secțiunea „Comentarii”, altă dată un teritoriu unde aveau loc dialoguri frumoase, oneste, constructive, a devenit în ultimul timp un circ. Un circ cu un singur clovn, care își schimbă masca cum schimbă Ghiță Ciobanul ciorapii. Un clovn care-și dă ochii peste cap, se scălîmbăie, miaună, rage, își bagă fîn în nări, face de toate numai să țină spectatorii în expectativă. Bieții spectatori! Ce vină au ei să asiste la un spectacol sinistru? Nu vi se pare grotesc tot ce se întîmplă, nu puteți face nimic pentru a opri rînjetul acestui clovn? Nu se poate oferi altceva în acest spațiu decît circ? Domnule Velea saitul pierde din popuaritate datorită acestui ins.
Pînă cînd aveți de gînd să tolerați acest mod de a promova cultura? Nu e vorba despre mine, eu sunt pe cale de a produce un „spam”, deocamdată nu știu cum, dar promit că voi învăța.
Domnul să vă binecuvînteze!
Memorat
Lucian Velea
Administrator
Senior
*****

Popularitate: 51
Mesaje: 460Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #43 : 06 Februarie 2016, 08:43:19 »

Dacă un comentariu este la subiect, pe un ton rezonabil, ce motiv aş avea să îl resping? Doar faptul că X este autorul şi Y comentatorul?

M-am uitat acum pe comentariile recente, făcând abstracţie de nume. Nu remarc vreo problemă.

Singura "problemă" este că dumneavoastră nu vreţi ca cineva anume să vă comenteze scrierile, doar pentru că vă critică. Dacă criticile respective sunt atât de justificate încât să conducă la eliminarea textului comentat, e în folosul tuturor, inclusiv al dumneavoastră. Iar dacă nu au suficientă bază, se descalifică singure - doar nu vă imaginaţi că cititorii iau un comentariu de bun doar pentru că l-au citit.
Memorat
Girel Barbu
Junior
**

Popularitate: 4
Mesaje: 64Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #44 : 06 Februarie 2016, 10:15:22 »

Domnule Lucian Velea,
nu știu cum să fac să mă înțelegeți, am încercat de nenumărate ori să vă explic că nu mă deranjează criticile, numai că Dumnezeu să mă ierte în foarte multe dintre cazuri nici umbră de critică nu se întrezărește, spun critică adevărată nu contre, cum face „paharnicul”, băieților cu ochi albaștri. Să luăm un singur exemplu, citatul: „Dumnezeu se reinventează în fiecare nou-născut”, sunt acolo 10 comentarii dintre care 5 ale lui icsulescu. De ce era nevoie să se scrie 5 comentarii care spun același lucru? citatul este plagiat și trebuie eliminat. Eliminați-l, fără nicio altă intervenție din partea mea.

Spuneți că nu ați remarcat nicio problemă? Nici faptul că din 50 de comentarii selectate, ( care apar la rubrica „Comentarii recente”) 1/3 aparțin aceluiași personaj, nici faptul că din acea treime, 75% sunt comentarii la textele sussemnatului? Nici faptul că numărul celor care comentează este într-o vizibilă scădere? Nici faptul că mulți foarte mulți autori îl ignoră, că mulți foarte mulți comentatori au dispărut de pe sait datorită lehamitei provocată de acest individ?

Domnul Velea, problema mea este, repet, nu faptul că sunt criticat, să mă critice pînă cînd l-oi opri eu, problema mea este abuzul, și injuriile aduse.
Vă rog să mă scuzați, abia acum am înțeles mobilul acțiunilor desfășurate pe sait: „...criticile respective sunt atît de justificate încît să conducă la eliminarea textului comentat...” Păi de ce nu ați spus asta mai demult domnule Velea? că îl scuteam pe icsulescu de pierderea timpului, poate îl folosea și el pentru binele altora, cerîndu-vă ștergerea textului de la primul comentariu. Dar și aici e o problemă, sunt comentarii ascunse și aduse la lumină doar cînd vrea mușchii sistemului.

Mi-ați răspuns și vă mulțumesc pentru asta, că dintre rudele dumneavoastră doar soția a scris cîteva comentarii. Doamna Silvia Velea este o mare DOAMNĂ, cu mult bun-simț, foarte bine informată, talentată și ponderată în combaterea unor deviații de fond și formă literară, apărute la unii autori pe Citatepedia”. Vă închipuiți însă dacă Domnia Sa ar fi comentat sub un pseudonim,  că intra fără doar și poate sub incidența icsulescului, și ar fi fost tratată așa cum i-a tratat pe absolut toți utilizatorii, fie ei autori sau comentatori?
Memorat
Lucian Velea
Administrator
Senior
*****

Popularitate: 51
Mesaje: 460Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #45 : 06 Februarie 2016, 13:48:58 »

La citatul respectiv nu văd vreo problemă de plagiat, altfel l-aş fi eliminat. De fapt, nimeni nu a spus că ar fi.

Chestiunea discutată este dacă "reinventează" este un verb potrivit pentru "Dumnezeu". Mi se pare o observaţie justă, despre care se poate discuta. Dacă cel care a deschis discuţia a primit replici, mi se pare normal să aibă dreptul la replică i se permită să îşi susţină punctul de vedere cu argumente suplimentare.

Eu nu văd o problemă dacă cineva scrie multe comentarii, atâta timp cât fiecare dintre ele este în regulă. Doar nu e un număr total fix de comentarii, ca să zicem că ia din porţia altuia. Şi alţi pot scrie la fel de multe comentarii. Ba chiar mai multe, dacă îşi fac cont de utilizator.
Memorat
Girel Barbu
Junior
**

Popularitate: 4
Mesaje: 64Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #46 : 07 Februarie 2016, 18:59:12 »

Domnule Velea,
îmi aduc aminte cu nostalgie de timpul în care pe secțiunea comentarii era o plăcere să intri.
Ce animație!
Ce respect între autori, comentatori!
Vă întreb ce s-a întîmplat cu toți acești oameni, unde și mai ales de ce au dispărut din peisaj?
Bulă, C.Erber, Gică Contra, Apostolul Bologa, Abramovici, Mihail Arin, M.Arin, Ion Dascălu, Agamiță ș.a.
Ce oameni de omenie!
Ce vremuri!
Memorat
Lucian Velea
Administrator
Senior
*****

Popularitate: 51
Mesaje: 460Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #47 : 07 Februarie 2016, 21:57:54 »

Fiecare cu ale lui yahoo_smiley
Memorat
Girel Barbu
Junior
**

Popularitate: 4
Mesaje: 64Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #48 : 08 Februarie 2016, 06:50:21 »

Domnul Velea, ce să zic yahoo_laughloud un răspuns complex.
Mulțumesc!

În urmă cu 4 ani, mai exact pe 4 mai 2012 deschideați pe Forum un subiect interesant, „Cluburi pentru comentarii și nu numai”.
Ce vă împiedică să puneți în practică propunerea lansată chiar de dumneavoastră?

Vă sugerez ca în cazul în care veți realiza un club pentru comentarii să-l desemnați ca moderator pe Bulă, dacă între timp nu s-a transferat cu arme și bagaje pe alte tărîmuri, inclusiv într-un loc plin cu verdeață.
Memorat
Lucian Velea
Administrator
Senior
*****

Popularitate: 51
Mesaje: 460Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #49 : 08 Februarie 2016, 12:06:00 »

Ideea încă este pe listă, însă sunt alte facilităţi de realizat cu prioritate mai mare. Comentariile nu au fost niciodată de un larg interes. Cam 1% dintre vizitatori par interesaţi, după ce văd în statistici. Probabil că utilizatorii dispuşi să se înscrie într-un club de discuţii s-ar număra pe degete.
Memorat
Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
 
Schimbă forumul: