04 Februarie 2023, 04:07:11 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
   Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
Autor Subiect: Biblioteca Chimiei cu portile deschise pentru pasionatii de chimie  (Citit de 10997 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
BibliotecaChimiei
Vizitator
« : 17 Decembrie 2010, 12:18:03 »

Va invitam sa descoperiti Biblioteca Chimiei - biblioteca publica de specialitate, una dintre cele mai mari din Europa de Est si unica prin volumul si calitatea fondului documentar.
Biblioteca ofera spre lectura si studiu:
-   46.000 de volume, generale si de specialitate, enciclopedii, dictionare tehnice bilingve;
-   950 de titluri de reviste de specialitate, in colectii complete de 50-60 de ani, printre care se afla si cele mai importante reviste de recenzare de specialitate: „Chemical Abstracts” (de la primul numar din 1907 pana in 1995, editiile 2002 – 2006) si „Referationai Jurnal – Himia” 1953-1962, 1964-1990.
Pe baza legitimatiei de student sau a unui act de identitate, studentii, doctoranzii, profesorii, cercetatorii si specialistii din domeniul chimiei, petrochimiei si alte domenii inrudite au acces gratuit la Biblioteca Chimiei, dotata cu o sala de lectura moderna, aflata in incinta sediului central Syscom 18:
Calea Plevnei 139 B, sector 6, Bucuresti
Memorat
BibliotecaChimiei
Vizitator
« Răspunde #1 : 27 Ianuarie 2011, 10:19:48 »

REVISTA DE CHIMIE
REVISTA DE CHIMIE, fondată în 1949, este editată de societatea SC BIBLIOTECA CHIMIEI SA.
Are o apariţie lunară şi este recunoscută pe plan mondial prin recenzare în Chemical Abstracts, Current Contents şi Analytical Abstracts precum şi prin includerea în indexul pentru publicaţii ştiinţifice al ISI (Institute for Scientific Information), Philadelphia, SUA.
Articolele publicate sunt din domeniul chimiei, petrochimiei,ingineriei chimice, echipamentelor de proces, biotehnologiei si protecţiei mediului. Evaluarea articolelor este realizată de specialişti pentru fiecare domeniu. REVISTA DE CHIMIE oferă diseminarea în alte ţări a articolelor dvs. şi asigură citarea lor în publicaţiile altor cercetători. Asigură cunoaşterea în lume a preocupărilor stiinţifice ale cercetătorilor români.
Deschide noi colaborări între cercetătorii români şi cei străini.
REVISTA MATERIALE PLASTICE
REVISTA DE MATERIALE PLASTICE, fondată în 1964, este editată de societatea SC BIBLIOTECA CHIMIEI SA şi are apariţie trimestrială.
Este recenzată în Chemical Abstracts si Current Contents şi indexată de ISI (Institute for Scientific Information), Philadelphia, SUA, fiind astfel recunoscută pe plan mondial.
Articolele publicate sunt din domeniul materialelor plastice, elastomerilor, firelor si fibrelor sintetice, materialelor compozite, sinteză, caracterizare şi inginerie şi sunt evaluate de specialişti pentru fiecare domeniu. REVISTA DE MATERIALE PLASTICE oferă diseminarea în alte ţări a articolelor dvs. şi asigură citarea lor în publicaţiile altor cercetători. Asigură cunoaşterea în lume a preocupărilor stiinţifice ale cercetătorilor români. Deschide noi colaborări între cercetătorii români şi cei străini.
Memorat
Pagini: [1]
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
 
Schimbă forumul: