06 Februarie 2023, 07:46:47 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
   Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
Autor Subiect: Visez la un minut...  (Citit de 6062 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Musat Cristina Carmen
Vizitator
« : 25 August 2009, 17:57:38 »

Exista doua tragedii in viata. Una e sa nu obtii ce visezi, cealalta e sa obtii. (George Bernard Shaw)...
Vis, dorinta, ambitie.... Nu avem multe... sau cel putin unii dintre noi nu... Trebuie sa recunoastem ca macar o data in viata suntem egoisti (cu toate ca m-i se pare un termen dur... nu am gasit altul) si vrem ceva doar pentru noi! Acel ceva ne poate schimba sau chiar curma viata. Suntem constieinti de faptul ca o sa fim catalogati drept sinucigasi, lasi, sau chiar nebuni! Dar asta nu conteaza! E un vis care trebuie sa devina realitate! Momentul realizarii acelui vis e momentul de glorie, de libertate, momentul in care nimic nu mai conteaza, momentul tau!
Unele vise pot fi extreme si starea persoanei, care are acel vis, nu poate indeplini condiile! Dar e tot ce mai vrea de la viata si isi asuma orice risc! E constient de faptul ca nu se va termina bine! Dar o data in viata e egoist si merge pana la capat!
Acea persoana nu trebuie judecata si nici catalogata drept "las, sinucigas etc. etc."
Eu cred ca trebuie admirata pentru vointa pe care o are si pentru faptul ca nu sta sa isi planga de mila zilnic asteptand ca totul sa se termine fara ca el sa fi facut ceva doar pentru el! Cere mult? Are pretentii prea mari?
Gandeste-te pentru o secunda la definitia cuvantului "libertate" si poate ai sa intelegi ce se intampla in sufletul unei persoane care isi va duce visul la capat cu orice pret si isi va asuma orice risc... Iar daca acea persoana va sfarsi tragic e bine sa va amintiti de ea cu admiratie, si respect pentru puterea si vointa lui. Respect pentru un minut de libertate......
Memorat
Pagini: [1]
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
 
Schimbă forumul: