27 Ianuarie 2023, 07:25:14 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
   Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
Autor Subiect: Pride & Prejudice (Mândrie şi prejudecată)  (Citit de 10174 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
S
Junior
**

Popularitate: 13
Mesaje: 61


Vezi Profilul
« : 22 Octombrie 2009, 18:33:28 »

Filmul "Mândrie şi prejudecată" (2005), bazat pe faimosul roman al lui Jane Austen, este povestea clasică despre valori şi dragoste.
Cele cinci surori Bennet au fost crescute de mama lor cu un singur ţel în viaţă: să îşi găsească un soţ. Însă a doua fiică a familiei, Elizabeth, poate găsi o sută de motive pentru care să nu se căsătorească.
Imediat ce doamna Bennet află vestea extraordinară că un burlac înstărit şi cercul său de prieteni sofisticaţi vor închiria peste vară un conac din apropiere, în familie încep să se ţeasă speranţe că se vor găsi astfel peţitori din belşug. Într-adevăr, nou-sositul domn Charles Bingley este imediat atras de sora cea mai mare, Jane. Însă când a doua soră, ambiţioasa Elizabeth, se întâlneşte cu chipeşul şi snobul domn Darcy, ceea ce iniţial părea o pereche de vis, se dovedeşte curând a fi o relaţie dezbinată de mândrie şi prejudecată. Vor reuşi cei doi să treacă peste acest lucru? Va reuşi în final Elizabeth să găsească un motiv pentru care să se căsătorească?

<a href="http://www.youtube.com/v/sN7s31AWgv0&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/sN7s31AWgv0&rel=0</a>
Memorat
Pagini: [1]
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
 
Schimbă forumul: