03 Martie 2024, 13:36:05 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
   Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
Autor Subiect: cursuri de teatru pictura sculptura handmade design pentru copii si adulti  (Citit de 9325 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
compart
Vizitator
« : 29 Octombrie 2009, 20:43:08 »

Compania D'arte va propune sa participati la o serie de cursuri de arte pentru copii si adulti : arta actorului si dictie, pictura, handmade, design vestimentar, sculptura/modelaj in lut. Cursurile se desfasoara in Timisoara. Termenul de inscriere este nelimitat, fiecare curs va incepe in momentul constituirii unei grupe de lucru. Fiecare cursant inscris va avea posibilitatea participarii la un curs  initial gratuit inaintea inscrierii definitive la curs.
       Cursurile se adreseaza tuturor oamenilor cu varsta cuprinsa intre 7 - 90 ani, indiferent de personalitatea fiecaruia, talent, experienta in domeniu si scopul participarii la curs. Cursul poate fi urmat atat de catre acei care doresc sa practice un hobby, sau sa se relaxeze petrecandu-si timpul intr-un mod artistic si creator, cat si de catre cei care doresc sa urmeze o cariera profesionala in domeniu.
       Cursurile vor fi sustinute de catre artisti  profesionisti, tineri dar cu experienta pedagogica si profesionala de profil.
       Obiectele sau lucrarile artistice realizate in timpul cursului apartin fiecarui cursant. Materialele necesare desfasurarii cursurilor de arte plastice vor fi asigurate de catre organizatori, fiind incluse in costurile cursului respectiv.
       La finalul cursului se va organiza o expozitie cu lucrarile realizate de cursanti in timpul atelierelor de arta plastica respectiv un spectacol de teatru in cazul atelierului de teatru. De asemenea, cursantii vor primi o diploma de participare, un dvd cu poze din timpul cursului, inregistrari video realizate in timpul cursului si al prezentarii finale a muncii desfasurate in cadrul cursului respectiv.
       Pentru cursantii care vor dori sa continue cursurile , sa aprofundeze arta respectiva, se vor organiza in continuare cursuri pentru avansati, adaptate nivelului de cunostinte asimilate la care se vor afla la finalizarea modulului initial.
      Programul si programa de lucru a fiecarui atelier artistic va fi adaptat in functie de cerintele si preferintele fiecarei grupe de participanti. Programul pe care vi-l propunem in prezent este orientativ, cursurile putandu-se desfasura in urmatorul interval orar:
Marti; miercuri; joi; vineri : 10:00 – 20:00 ; Sambata – 10:00 – 16:00
       Pentru informatii suplimentare si inscrieri accesati:
http://www.companiadearte.com
http://cursuridearte.wordpress.com/ 
sau contactat-ne:
 e-mail: companiadarte@gmail.com     tel: 0723297456 // 0720762073
             companiadarte@yahoo.com           0758346930 // 0766413937
Memorat
Pagini: [1]
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
 
Schimbă forumul: