09 Februarie 2023, 01:18:51 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
   Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
Autor Subiect: Workshop de actorie cu Daniela Nane  (Citit de 5311 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Lucian Velea
Administrator
Senior
*****

Popularitate: 51
Mesaje: 460Vezi Profilul WWW Adresa de email
« : 28 Aprilie 2010, 15:04:50 »

Indiferent de profesia fiecaruia dintre noi, de pasiuni, talent si experienta profesionala, ai acum ocazia sa intri in lumea teatrului, urmand cursurile de actorie, special concepute de actrita Daniela Nane pentru oamenii timpurilor pe care le traim. In fiecare zi comunicam cu cei din jurul nostru, familie, colegi, parteneri de afaceri, dar nu intotdeauna ne si bucuram de rezultatele interactiunilor noastre cu cei din jur. Emotii care blocheaza, stari de spirit care ne coplesesc in fiecare moment al zilei, putem invata oricand sa ne exprimam firesc, spontan si dezinvolt, urmand cursuri de actorie.

Iti pierzi curajul atunci cand trebuie sa sustii o prezentare in fata publicului, cand ai o intalnire cu partenerii de afaceri sau comunicarea cu colegii devine tensionata? Invata cum sa actionezi liber, cu incredere in tine si cu respect pentru cei din jur, elibereaza-te de limitari si rezultatele actiunilor tale vor atinge potentialul maxim de eficienta.

Lumea creatiei teatrale e fascinanta si ma bucur sa te invit sa descoperi detalii din munca unui actor ne spune Daniela Nane.

Urmand cursurile la care te invita actrita Daniela Nane, vei reusi sa:
- inveti sa intelegi mai rapid semnalele si sa comunici mai eficient cu cei din jur
- capeti curaj, stapanire de sine si mai mult control asupra emotiilor pentru a sustine un discurs sau o prezentare in public
- iti sunt stimulate creativitatea, fantezia si spiritul ludic
- explorezi modalitati inedite de exprimare lingvistica si gestuala
- inveti sa ai control asupra corpului, emotiilor, starilor, dorintelor
- capeti dezinvoltura in a reactiona in mod spontan, fara blocaje, in cel mai potrivit mod
- inveti sa recunosti dorintele propriului suflet, astfel incat sa te intelegi mai bine si sa-ti exprimi mai uaor trairile
- te poti elibera de grijile cotidiene petrecand timp pretios in bucurie, razand din toata inima

Cursul include: exercitii de dezvoltare a atentiei, a simtului de observatie, exercitii de coordonare a miscarii, de concentrare, de memorizare si dezvoltare a memoriei, de stimulare a imaginatiei, tehnici de respiratie si de vorbire, improvizatie, miscare scenica, pantomima, analiza gestuala, studiu pe baza textului.

Cost cursuri: 420 lei/luna sau 110 lei/sedinta (dupa fiecare 10 sedinte platite, a 11-a este cadou; dupa 10 luni platite, a 11-a este cadou)

Orar cursuri: Luni, 19:30-21:30 sau Joi, 19:00-21:00
Memorat
Pagini: [1]
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
 
Schimbă forumul: