27 Mai 2022, 05:19:35 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
   Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
Autor Subiect: Număr de comentarii  (Citit de 6086 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Veta M.Arin
Incepător
*

Popularitate: 1
Mesaje: 2Vezi Profilul Adresa de email
« : 11 Februarie 2013, 11:36:57 »

Domnule Administrator, vă semnalez şi eu o observaţie. Cititorii care nu au cont înregistrat sunt limitaţi la un anumit număr de comentarii, şase dacă am priceput eu bine. Totuşi există o excepţie, dacă doriţi pot proba acest lucru. Un anumit domn, M.Arin a postat într-o zi cele şase comentarii la care avea dreptul, după care a mai scris alte câteva sub un alt nume, Abramovici. Nu puteţi nega că cele două nume nu aparţin aceeiaşi persoane, pentru că şi aici am dovezi, că el însuşi a recunoscut că foloseşte cele două pseudonime. Întrebarea mea este? De ce nu suntem trataţi toţi la fel, de ce unora le este permis să jignească, să utilizeze un limbaj trivial, iar cei care ar avea dreptul la replică, li se refuză acest drept?
Cu cele mai sicere sentimente de prietenie.
Memorat
Lucian Velea
Administrator
Senior
*****

Popularitate: 51
Mesaje: 460Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #1 : 11 Februarie 2013, 14:33:23 »

Există o limită a numărului de comentarii pentru utilizatorii neînregistraţi. Evident, sistemul nu poate ştii că este aceeaşi persoană dacă schimbă calculatorul. Oricum, scopul principal al acestei limitări este să-i încurajăm pe utilizatori să se înregistreze.

Numărul de comentarii permise pentru utilizatorii neînregistraţi nu este atât de important. Acum este fix, dar este în obiectiv să devină variabil, pentru toţi utilizatorii, în funcţie de "calitatea" participării (calculată în funcţie de mai mulţi factori).
Memorat
goeteri
Incepător
*

Popularitate: -1
Mesaje: 15


Nimic nu e etern...


Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #2 : 11 Februarie 2013, 20:11:18 »

Bună observație și lăudabilă inițiativă de promovare a participării, ce nu trebuie îngrădită. De principiu sunt împotriva... îngrădirilor!
Memorat

Să nu credeți în supremația vitezei luminii... dac
Lucian Velea
Administrator
Senior
*****

Popularitate: 51
Mesaje: 460Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #3 : 12 Februarie 2013, 10:20:32 »

Citatepedia a pornit de la zero restricţii. Din păcate, ca şi în societate, sunt unii gata să abuzeze de libertate, în detrimentul celorlalţi: spam, vulgarităţi, laudă de sine sub anonimat etc. Pentru a stopa sau limita diferite comportamente abuzive, sunt necesare anumite restricţii.
Memorat
Atena Dumbravă
Incepător
*

Popularitate: 0
Mesaje: 1Vezi Profilul
« Răspunde #4 : 13 Februarie 2013, 11:25:07 »

Domnule Velea, noi suntem un grup de prieteni săraci care nu dispunem decât de un biet laptop bătrân şi hodorogit.
Suntem aşadar nevoiţi să-l utilizăm pe rând, dar , şi aici e problema nu ni se pemite. Sistemul ne anunţă că nu se pot scrie comentarii fără a fi utilizator înregistrat. Ba mai mult sunt autori la care nu putem scrie comentarii, avertizaţi fiind că "Aţi scris deja, "n" comentarii", dar de fapt nu am scris niciunul. Cu se poate remedia acest neajuns? Există  o situaţie de compromis, sau renunţăm la a mai activa pe acest site? Aştept cu mult interes răspunsul dv.
Memorat
Lucian Velea
Administrator
Senior
*****

Popularitate: 51
Mesaje: 460Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #5 : 13 Februarie 2013, 18:49:23 »

Dacă vă apare respectivul mesaj, înseamnă că s-a comentat mult de pe respectivul calculator la acelaşi autor. Rubrica de comentarii este destinată cititorilor obişnuiţi, cu preocupări diverse, care doresc să-şi exprime o părere despre textul citit, indiferent cine este autorul, mai puţin celor care au un interes deosebit (sau interese) pentru un anumit autor.
Memorat
Pagini: [1]
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
 
Schimbă forumul: