30 Ianuarie 2023, 20:30:55 *

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
 
   Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Membri Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
Autor Subiect: Voturi sau ponturi pe Citatepedia  (Citit de 6871 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Vedetot Ion
Incepător
*

Popularitate: 2
Mesaje: 17Vezi Profilul Adresa de email
« : 07 Aprilie 2013, 18:15:53 »

Da domnule Velea, sunt de acord să deschid o discuţie pe Forum, dar nu pot începe, până nu vă mulţumesc pentru suspendarea pe care am anticipat-o. Activez de multă vreme pe acest site. Am votat zeci de mii de citate, dar au rămas câteva sute. Celelalte unde sunt, ce s-a făcut cu ele, ciorbă de burtă? Ce trebuie să aibă în vedere un cititor când votează? Am făcut un experiment: am votat 10 texte ale unui autor nevotate, la superlativ, nu pentru că erau geniale, ci pentru a mă convinge că nu există bariere în apreciere. Le-am urmărit, trei zile au stat acolo nemişcate, după care, huşti, şi-au luat zborul. Le-am votat din nou, de data aceasta folosind ultima treaptă de apreciere, deşi nu erau stupide. Ei, bine şi astăzi, după mai bine de un an de zile nu le-a mişcat nimeni de acolo. Aştept şi alte opinii.
Memorat
Lucian Velea
Administrator
Senior
*****

Popularitate: 51
Mesaje: 460Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #1 : 07 Aprilie 2013, 19:28:42 »

Dacă aţi fi mai atent la regulament, nu aţi avea nicio suspendare. Suspendările la comentarii sunt foarte rare, pentru că sistemul automat care se ocupă de asta nu aplică penalizări decât după numeroase probleme pe care le observă. Totuşi, nu înţeleg despre ce suspendare vorbiţi, atâta timp cât imediat după mesajul de aici aţi scris un comentariu în care mă anunţaţi că aţi deschis acest subiect în Forum.

Este posibil ca anumite voturi pe care le-aţi acordat să fi fost eliminate de sistemul automat care evaluază dacă voturile acordate de un utilizator unui autor nu au scopul de a-l favoriza sau defavoriza pe respectivul autor, fără a conta scrierile propriu-zise. La votare ne interesează părerile cititorilor care nu au vreun interesez anume ca autorul să fie mai bine plasat sau, din contră, îl duşmănesc dintr-un motiv. Diferenţa de comportament este evidentă.

Testul despre care vorbiţi nu mi se pare relevant. Cum aţi putea fi sigur că voturile pe care le vedeţi acum sunt aceleaşi pe care le-aţi dat? La fel de bine puteau fi eliminate şi date de altcineva.

Dar dacă într-adevăr aţi făcut acest test cum aţi spus, vă invit să indicaţi cele 10 citate ca să verific.
« Ultima modificare: 07 Aprilie 2013, 19:30:34 de către Lucian Velea » Memorat
goeteri
Incepător
*

Popularitate: -1
Mesaje: 15


Nimic nu e etern...


Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #2 : 07 Aprilie 2013, 19:47:55 »

Vreau să fiu de la bun început înțeles că sunt total dezinteresat legat de numărul de voturi sau desele ” idei îndoielnice” primite,  însă frustrarea  omenească în sine îmi spune că este total aberant ca un număr limitat dintre cei ce publică, nici nu apucă să posteze bine  și independent de inepția scornită se umplu de voturi de ”geniali”, ”superbi” etc..  Nu e o gâlgă pe care să o scuipe, fără elogii??? Până și nevestele își laudă  creatorii, așa să fie în familie, mai sar și la gâtul tău dacă ai curajul să spui că tipul e anagramat, nemaivorbind de infantilismul total aliterar.
Deci sunt absolut convins  de adevărul pe care îl pretindeți pe bună dreptate, căci sunt unul dintre deșii pățiți!
Intrați și pe subiectul cu autor goeteri alias Daniel Aurelian Rădulescu și veți afla și din opiniile mele legate de o cenzură exagerată și pur subiectivă.
Eu subscriu în totalitate la afirmațiile dvs. pe care le consider apriori sincere!
Memorat

Să nu credeți în supremația vitezei luminii... dac
Lucian Velea
Administrator
Senior
*****

Popularitate: 51
Mesaje: 460Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #3 : 07 Aprilie 2013, 20:29:43 »

Nu vi se pare că vă contraziceţi? Pe de o parte susţineţi că nu trebuie să fie valabile voturile date de "neveste", rude, prieteni etc (ceea ce am spus şi eu, într-un mod mai general), pe de altă parte înţeleg că îl susţineţi pe domnul Vedetot Ion, care are obiecţii.
Memorat
goeteri
Incepător
*

Popularitate: -1
Mesaje: 15


Nimic nu e etern...


Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #4 : 07 Aprilie 2013, 23:06:08 »

Nu văd de loc contradicția? Susțin părerile pe un forum în măsura propriei convingeri și niciodată nemotivat.
Rămâne să vă destăinuiți totuși la ce categorie mă includeți, căci nu sunt la prieteni,  rude, nici la etc.. Să nu-mi spuneți că sunt la ”neveste”?!? 
yahoo_wink
Memorat

Să nu credeți în supremația vitezei luminii... dac
Vedetot Ion
Incepător
*

Popularitate: 2
Mesaje: 17Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #5 : 08 Aprilie 2013, 11:45:02 »

Domnule Velea, eu nu sunt scriitor, nu am semnat niciun citat pe sait, am adăugat doar câteva texte ale unor prieteni şi parcă câteva culmi. Nu sunt nici critic literar, ci doar un comentator de ocazie. Problema voturilor nu mă priveşte personal, dacă o autoare, ieri nu ar fi adus în discuţie această situaţiune, habar nu aveam. Discuţia a fost iniţiată la sugestia dvs. Am totuşi unele nelămuriri: tot daţi mereu vina pe sistemul automat că a făcut, că a desfăcut, dar vă întreb acest sistem, cine l-a creat? Şi creatorul lui, e acum sclavul propriei creaţii? asta pe deoparte, pe de altă parte, tot sistemul ne îndeamnă să dăm măcar un vot pe zi? Păi domnul meu prost aş fi eu să-mi tocesc degetele pentru a vota, ca peste un anumit timp, sistemul automat să se c... în munca mea? Chestiunea cu suspendarea, da aşa este, am fost restricţionat, dar sistemul automat, a devenit mai uman şi mi-a aprobat dreptul la comentarii. Sunt multe de spus, cu privire la funcţionarea saitului. Ştiu multe lucruri de la unii moderatori. Sunt sigur că dacă aş evoca câteva din şmecheriile pe care le gestionaţi, mi-aţi lua dreptul definitiv de a măi călca pe aici. Nu uitaţi însă că mai sunt şi alte mijloace de informare în masă.
Memorat
Lucian Velea
Administrator
Senior
*****

Popularitate: 51
Mesaje: 460Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #6 : 08 Aprilie 2013, 12:25:12 »

Domnule "goeteri", nu despre dv spun că aţi votat incorect. Vă spun doar că mesajul dv nu e clar. Pledaţi pentru ce pledez şi eu (să nu fie acceptate voturi de la rudele şi prietenii autorului), apoi lăsaţi să se înţeleagă că îl susţineţi pe Vedetot Ion (care se plânge că i-au fost eliminate voturi).

Domnule Vedetot Ion, evident că eu am realizat toate sistemele automate. Nu dau vina pe ele, sunt mulţumit cum funcţionează. Eu doar v-am explicat care e principiul. Subliniez că fiind sisteme automate, se aplică la fel pentru toată lumea.

Dacă votaţi tot timpul alţi autori, vă garantez că nu există niciun motiv ca acele voturi să fie eliminate. Doar că pe dv vă interesează în mod special un anumit autor, ceea ce cred că este deja evident pentru toţi cei care frecventează rubrica de comentarii, şi de fapt vă supără faptul că sistemul vă împiedică să-l comentaţi şi să-l votaţi nestingherit.

"Ştiu multe lucruri de la unii moderatori." Care moderatori?! Există doar doi, care au doar dreptul de a pune în aşteptare comentarii care li se par în neregulă, până le verific eu. Moderatorii nu ştiu nimic în plus faţă de utilizatorii obişnuiţi despre funcţionarea site-ului. Faţă de alte site-uri, eu pun accentul pe moderarea automată, pentru că este cea mai obiectivă.
Memorat
Pagini: [1]
  Trimite acest subiect  |  Imprimă  
 
Schimbă forumul: