scofieldutza
Incepător
Popularitate: 4
|
|
« Răspunde #10 : 18 Iulie 2010, 18:35:53 » |
|
În legătură cu al doilea post al tău : Zici că trebuie să am parte "de niste amintiri tare zbuciumate". Poate. Nu ar trebui să mă justific ţie, dar totuşi : scârbă - simţeam (şi simt) când mă confrunt zilnic cu mizerii de oameni milă - faţă de cei care sunt nevoiţi să-şi suprime dorinţele şi visele din diverse motive laşitate - fac compromisuri sau nu, de teamă? orgoliu, invidie, depravare - peste tot în jurul meu ciorapi de damă - preludiu într-o seară de vară orgasm - serios ? furie - faţă de nedreptăţi, faţă de neputinţă, faţă de greşeli nedreptate - în fiecare zi mizerie - unii oameni sunt plini de ea otravă, răutate, violenţă, sânge - ştirile de la ora 17 sunt de ajuns disperare - la pierderea cuiva drag Nu cred că versurile astea cântă "realitatea destrăbălărilor noastre infantile". Eu nu am trăit într-un glob de cristal, aşa că pentru mine, cântă realitatea vieţii. De la 17, 19, 25 ani - nu cred că face diferenţa decât vârsta şi gradul în care te afectează lucrurile acestea. Dacă tu ai capacitatea să-ţi selectezi amintirile şi să le păstrezi pe cele frumoase excluzându-le pe celelalte, bravo. Melodia nu conţinea doar versurile acestea, la fel cum eu nu mă definesc numai prin amintirile mele "zbuciumate", dar ele sunt o parte din mine.
|