Minciuna cred ca este de doua feluri: 1. Constructiva 2. distructiva insa indiferent modul in care o folosesti, tot minciuna se numeste. - Minciuna este si a 9 porunca din decalog, dat de Dumnezeu pe Muncetele Sinai!
Printr-o simpla minciuna smechera, a satanei a intrat pacatul in lume cand satana a zis lui Eva ca : " daca va manca din pom va fii ca Dumnezeu" si "oferta" draceasca a fost de nerefuzat, creatura incercand sa devina ca si Creatorul ei, lucrul imposibil...Dar aceasta minciuna era in inima lui satan(Lucifer) caci chiar cu aceasta auto minciuna a cazut el din harul lui Dumnezeu, dorind sa ajunga ca Dumnezeu spunand ca " ma voi sui pe varful norilor, voi fi ca Cel Prea Inalt"insa faptul ca a dat curs acestui gand si punandu-l in practica s-a inselat, nu doar pe el, dar si " a treia parte din stele cerului" adica dintre ingerii lui Dumnezeu, astfel ei au sfidat justitia Divina si sau razvratit impotriva Lui!
Astfel a apurut binele si raul ; adevarul si minciuna in lumea noastra!
Acum, in lumea noastra minciuna , este privita ca o normalitate ca ceva uman, caci doar toti mint si uitam ca minciuna este o incalcare a poruncilor lui Dumnezeu si o razvratire impotriva autoritati Lui!
Decand ne nastem pana la moarte suntem mintiti si ne mintim...Parintii ne spun ca ne-a adus barza,ajungem la scoala ,licee mai tarziu ne angajam, angajatorul ne spune un program si un salariu, iar dupa ceva timp constati ca ai fost mintit caci parca nu e ca atunci cand ai fost la interviu(exemplu) mai tarziu avem si noi copii si ii mintim si noi pe ei si intr-un final parasim acest pamant, pt caci datorita acceptarii minciunii a venit si moartea pe planeta noastra, si pe crucea aceea scrie " aici odihneste robul Lui Dumnezeu" aceasta este o minciuna mai mare ca toate celelelalte pe care le intalnim si le cunoastem pe pamant pt ca nu ai cum sa fii robul Lui Dumnezeu, daca tu niciodata nu i-ai citit Cartea Lui( Biblia), niciodata nu i-ai multumit pt existenta ta, pt ceea ce esti (rugaciune) Nu ai cum sa fii robul Lui Dumnezeu acolo in Cer, daca aici pe pamant tu nu-L cauti si nu asculti de poruncile Lui.
Acum trebuie sa ne intrebam, daca suntem sau nu robii lui Dumnezeu, sau tot cu minciuni ne alimentam si ii alimentam si pe altii.
Cand Fiul Lui Dumnezeu a venit pe pamant, pt a muri pt pacatele noastre si a da pe fata minciuana diavolului si lucrarile sale mincinoase, El a zis : "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine"Iar despre diavol, Domnul Iisus a zis: " ...nu sta in adevar,pentru ca in el, nu este adevar, oridecate ori spune o minciuna vorbeste din ale lui, caci este mincinos si tatal minciunii!"
Acum trebuie sa constati urmatorul lucru, ca ori traiesti o minciuna (pt diavol) sau un adevar(pt Dumnezeu); ori traiesti in minciuna, traind in destrabalare,vorbiind vulgar, facand fapte de ocara la adresa Domnului ori traiesti in adevar cautand sa faci ceea ce vrea Dumnezeu sa faci!
Daca pana acum ai trait o viata, in minciuna si pt minciuna tot ceea ce am scris mai sus este foarte adevarat astfel poti sa-ti dai seama ce identitate spirituala ai, adica, esti calauzit de diavol sau de Dumnezeu caci nu exista cale de mijloc, identitatea noastra spirituala este data de ceea ce traim aici pe pamant!
Iisus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu , a murit pt toate minciunile noastre, pt toate faptele noastre murdare, ai putea sa te rogi Lui sa te ierte si sa incepi o noua viata traind pt El si pt a Sa glorie...pt mine este cea mai minunata viata pe care o traiesc acum, am nadejdea ca atunci cand m-am rugat Lui si am plans El m-a iertat caci asta spune Biblia!
Liberul albitru imi va apartine cat timp traiesc pe acest pamant,dupa nu m-ai aleg eu ci El pt mine...Si daca l-am ales pe Domnul aici, El ma va alege si pe mine, daca l-am respins aici si El ma va respinge si e trist si adevarat ca aceasta respingere este eterna
si daca unii se vor bucura, altii vor plange si toate astea pt eternitate!
Acum inchei si doresc tuturor care citesc acest mesaj sa i-a hotararea sa traisca pt Adevar!