Forum.Citatepedia.ro

Muzică => Muzică clasică => Subiect creat de: S din 02 Ianuarie 2009, 16:14:40Titlul: Remixuri de muzică clasică
Scris de: S din 02 Ianuarie 2009, 16:14:40
Există încă persoane, într-adevăr puţine, care ascultă muzică clasică, întrucât adolescenţii din ziua de azi nu ascultă acest tip de muzică. Un lucru care ar putea într-un fel sau altul promova muzică clasică, care în momentul de faţă este dată dispărută printre adolescenţi, este remixul (cu tehnologia de azi). Remixul de muzică clasică. Unii consideră remixurile un kitsch, însă ele sunt un mod foarte bun de a aduce trecutul şi spiritul transmis de Mozart sau alţi compozitori în ziua de azi (de pildă, BanYa - Beethoven Virus Full Version şi Vivaldi - Winter Techno Version).

Titlul: Răspuns: Remixuri de muzică clasică
Scris de: SIlviu Olexsiuc din 28 Decembrie 2014, 22:41:06
Este adevarat.Copii nostrii nu mai vor sa asculte muzica buna ,nu numai muzica clasica sau cu atit mai mult muzica clasica.
 Pai nici noi nu vrem ca ei sa vrea.
 Noi vrem ca ei sa invete de mici la scoala religia,vietile sfintilor,in secolul supervitezei.
 Superdascalii nostrii din fruntea tarii pun semnul egal intre religie si morala.Asa stiu ei(sa branconeze)Superdascalii nostri cred ca tara are nevoie numai de avocati si procurori.De strungari chelneri civilizati,mecanici etc.nu mai avem nevoie,pe medici ii luam la goana.
  Ce sa mai zic,la fruntea culturii romanesti ajung cetateni respectabili de alta nationalitate.Vezi doamne la IMM sau industrie respectivii nu sint talentati.La noi ca la nimenea.
  Sa speram,speram speram.....m