Forum.Citatepedia.ro

General => Administrare => Subiect creat de: Lucian Velea din 14 Iulie 2008, 18:27:44Titlul: Deschidere forum
Scris de: Lucian Velea din 14 Iulie 2008, 18:27:44
Astăzi Citatepedia face un pas important şi aşteptat de mulţi: deschiderea propriului forum. Totul este instalat, configurat, integrat şi adaptat, gata pentru utilizare. Urmează o perioadă scurtă (probabil o săptămână), în care vor fi invitaţi doar câţiva utilizatori, pentru a ne asigura că totul funcţionează bine.

Orice problemă observaţi, nu ezitaţi să o semnalaţi.


Titlul: Răspuns: Deschidere forum
Scris de: Viorel Muha din 17 Iulie 2008, 09:34:38
.
În primul rând mulţumesc Luciane că ai instalat acest forum. Sper ca toţi utilizatorii să fie pozitivi, cu mesaje din care să reiasă critica constructivă, mesaje şi scrieri inteligente cu conţinut selectat de informaţie concentrată. Trăim un început de secol şi de milenium în care suntem  "striviţi" de informaţie. Acestea vin peste noi ca un  "fluviu", fiind de o mare diversitate. Unele dintre ele trec dincolo de limitele pe care le putem mulţi percepe, altele denaturează realitatea şi chiar fac rău. Sper ca acest forum să fie un pas înainte, atât pentru Citatepedia la care sper să contribuim cu toţii, cât şi pentru toţi utilizatorii. Sper să fie un mijloc de relaxare şi bună dispoziţie, fără atacuri şi extreme verbale sau de altă natură. Să fie cât mai dinamic şi activ. Succes !

Multumesc Luciane. Viorel Muha
.


Titlul: Răspuns: Deschidere forum
Scris de: mirela din 17 Iulie 2008, 10:41:13
Buna, tuturor!
Salut initiativa ta, Lucian si celor ce lucrati ca Citatepedia sa fie un site de succes! Era necesar de mult timp un astfel de forum pentru ca dincolo de articolele publicate aici se cerea o comunicare mai aprofundata pe marginea a ceea ce se publica pe site si nu numai.
Eu pot spune cu mandrie si cu aleasa consideratie pentru tine, in primul rand, Lucian, ca "m-am nascut in ale scrisului" aici, pe Citatepedia, incurajata fiind apoi in a scrie tot de catre tine...printre primii oameni...asa ca este de inteles bucuria mea cand doresc sa pun inceput bun, fructuos si cu dreptul, cum se spune, aici, alaturi de FAMILIA mea literara, voi cei dragi de aici pentu ca aici ma simt ca ACASA! >:D< >:D<
Mult succes, inceput bun si sunt convinsa ca forumul va fi de top!
Sa incepem, asadar!


Titlul: Răspuns: Deschidere forum
Scris de: tla26 din 17 Iulie 2008, 13:47:10
Da, aici (la aceasta rubrica) ar fi trebuit sa-l salut pe M "J. L. Picarde" si sa-l felicit pt initiativa deschiderii formului. Ideea e minunata si sper sa prinda aripi, asa cum a prins site-ul incet, incet. =D>
 :-)


Titlul: Răspuns: Deschidere forum
Scris de: spirala din 22 Iulie 2008, 13:47:48
 8->

Ideea este excelentă.
Citatepedia înfloreşte pe zi ce trece.
Succese.