Forum.Citatepedia.ro

News:

Pentru a putea posta mesaje pe forum este necesar un cont gratuit. Creează-ți un cont — durează doar un minut.

Main Menu

autorul preferat

Started by the_punk_girl, 05 August 2008, 17:04:03

Care este autorul tau preferat ??

Murphy
7 (50%)
Lucian Blaga
12 (85.7%)
Albert Einstein
5 (35.7%)
Alexandre Dumas
7 (50%)
Blaise Pascal
7 (50%)
Liviu Rebreanu
9 (64.3%)
Tudor Arghezi
6 (42.9%)
Mihai Eminescu
14 (100%)

Total Members Voted: 14

S

Emil Cioran şi Fiodor Dostoievski

take_it_to_the_limit

Mircea Eliade, Ioan Slavici, Liviu Rebreanu, Honore de Balzac("Dacă lumina este prima dragoste a vieţii, dragostea nu este ea lumina inimii?")

Musat Cristina Carmen

Scriitorul meu favorit este Emil Cioran!Cine daca nu Cioran a fost cel mai mare din vremea lui?Noica,Ionesco?Buni,dar nu exceptionali,si mai mult ca orice,nu "umani"...

sorina

putini autori pentru cate citate putem extrage din multe,foarte multe alte carti...intalnim citate la fiecare autor mai mult sau mai putin important...marc levy este unul dintre preferatii mei...insa citate putem gasi atat la bacovia,cat si la paulo coelho,la eliade si lista poate continua...

alecsandraa

autorul meu preferat este paulo coelho,mircea eliade sunt acei autori ale caror opere iti schimba modul de a gandi ;-) ;-) :)>- si de ce nu .....te fac sa vezi viata in alt mod merita citite operele sale

bebyc

cam putnie variante si cred ca fiecare autor pus aici a avut farmecul lui in ceea ce a scris:)

corina c

Din lista afisata as raspunde cu Lucian Blaga si Mihai Eminescu. Dar din lista personala, care e mult mai larga ii notez pe Nietzsche, Cioran, Platon, Osho, Krishnamurti, Jack London, Jules Verne, Heidegger, Sven Hassel,James Clavell, Garcia-Marquez, Loock,  etc. Propun sa se construiasca o lista mai ampla de nume unde ar fi interesant de spus parerea si mai ales de citit rezultatele.. Poate si in romania se citeste..:)   (poate exista posibilitatea de a discuta pe anumite cartii citite.)

Lucian Velea

Bineînţeles că există posibilitatea de a discuta despre cărţi. Sunt deja începute câteva discuţii despre anumite cărţi şi m-aş bucura să fie mai multe. Mult mai multe ;-)

http://forum.citatepedia.ro/index.php?board=3.0

indru_36

Platon,Lao Tse,....Ioan Dan,Karl May,Zevaco,Dumas,Eminescu,....Platon!
Spun filosofii ca apropierea dintre oameni,prietenia,dreapta masura,chibzuinta si dreptatea,iata ce leaga impreuna cerul,pamantul,pe zei si pe oameni.

bianca_felicita

Am obs k s-au enumerat multi autori...de catre diferite persoane...da,si eu stiu autori multi, dar oare pe  cati dintre ei i-ati citit...nu conteaza k am auzit de ei...conteaza k stim ceea ce scriu si despre ceea ce scriu...mie imi place foarte mult M. Eliade