Forum.Citatepedia.ro

News:

Pentru a putea posta mesaje pe forum este necesar un cont gratuit. Creează-ți un cont — durează doar un minut.

Main Menu

Cele mai penibile versuri din cântece

Started by Lucian Velea, 15 July 2008, 20:31:30

Alina Milatinovici

Marius,referitor la acesti ''artisti'',ma indoiesc ca sunt capabili sa isi ''vada''  capodoperele.Si apoi nu cred ca intra pe site-uri de genul asta.Mare pacat.

celine

celine

am răs, acum mi-a trecut :)

pentru autorul primului post: aţi citit "fie-ne tranziţia uşoară" - Radu Paraschivescu !?

Lucian Velea

Da. Chiar încerc să "vânez" la fel ca Radu Paraschivescu.  ;-)

celine

şi de ce nu aţi specificat a cui a fost munca? aşa era corect!

succes la vânat!

Lucian Velea

Referitor la primul mesaj, unele le-am primit prin e-mail, altele le-am culesn în timp din diferite părţi. Exceptând selecţia publicată în The Sun, nu mai ştiu.

vanghelis007

Criticile sunt interesante si exemplele mai mult decat graitoare.Este vorba de talent, ori foarte rar se pare ca exista oameni care sa aiba talentul de a face muzica si a scrie poezii in acelasi timp.Ar trebui sa existe o cenzura a bunului simt, care sa nu permita aparitia pe piata a unor productii subculturale.Sau, in cazul versurilor, sa dirijeze cantaretii catre poetii consacrati, care scriu versuri mult mai bune, cu unele exceptii.

aceeasi eu

pacat ca suntem in minoritate (noi toti cei care am simtit dezgust dar am si râs cu pofta citind aceste versuri). cat despre mine, sunt norocoasa ca nu le stiu si melodiile. imi inchipui ca nu sunt cu nimic mai presus.