Forum.Citatepedia.ro

News:

Pentru a putea posta mesaje pe forum este necesar un cont gratuit. Creează-ți un cont — durează doar un minut.

Main Menu

Ce preferi să citeşti?

Started by Lucian Velea, 17 July 2008, 10:55:48

Ce preferi să citeşti?

Cugetări şi aforisme
26 (96.3%)
Poezii
37 (137%)
Eseuri
18 (66.7%)
Jurnale şi memorii
27 (100%)
Religie şi spiritualitate
25 (92.6%)
Filozofie
35 (129.6%)
Psihologie şi dezvoltare personală
31 (114.8%)
Poveşti şi fantasy
9 (33.3%)
Literatură science-fiction
12 (44.4%)
Romane de dragoste
28 (103.7%)
Romane de aventuri
15 (55.6%)
Romane poliţiste
15 (55.6%)
Cărţi de specialitate
23 (85.2%)
Altele
16 (59.3%)

Total Members Voted: 27

Lucian Velea

Puteţi detalia răspunsul în mesaje.

tla26

:-)
Frumoasa ideea cu formul. Ma bucur ca am aflat de acesta.
Iar apropo de intrebare, eu caut, nu neaparat pt o lectura de divertisemnet, dar necesara, Gilbert Durand, Structurile antropologice ale imaginarului. Nu dau de ea sub nici o forma. Poate cineva imi va fi de ajutor.
Numai bine tuturor!

spirala

E bine să citeşti câte puţin din toate.Anumite domenii se întrepătrund.
Evident fiecare are şi domeniul favorit.
Un citat poate conţine în el o întreagă poveste.

monica trif

Imi plac in special cartile de filosofie si poezie dar cum si Andreea spune e bine si chiar necesar sa stii de toate

elena denisa

lucruri care nu ma adorm... sau se dovedesc atit de motivante incit sa nu le pot ignora

Afanase Paul

Carti ce merita citite care se potrivisc tot odata cu personalitatea omului...dar si carti de la care nu stii la ce sa te astepti gen ai in fata un titlu si un autor necunoscut dar simti ca ceva fabulos astepta sa fie citit
Nu vreau ca stanca personalitatii mele, chiar colturoasa cum este, sa fie rotunjita de valul social impotriva vointei mele, pentru a deveni la fel cu celelalte pietre, adica fara identitate si fara nume."

monica trif

As adauga Pierre Miquel. Tocmai am citit cartea " 16 Evenimente Cruciale ale Istoriei". Este o carte deosebita. =D>

luiza

Buna, eu prefer cartiile de religie, pshiologie, si de asemenea cele politiste din editura vremea. Momentan citesc Originea Religiei de Charles Hainchelin  :-)

S

Filozofie