Forum.Citatepedia.ro

News:

Pentru a putea posta mesaje pe forum este necesar un cont gratuit. Creează-ți un cont — durează doar un minut.

Main Menu

Ce preferi să citeşti?

Started by Lucian Velea, 17 July 2008, 10:55:48

Ce preferi să citeşti?

Cugetări şi aforisme
26 (96.3%)
Poezii
37 (137%)
Eseuri
18 (66.7%)
Jurnale şi memorii
27 (100%)
Religie şi spiritualitate
25 (92.6%)
Filozofie
35 (129.6%)
Psihologie şi dezvoltare personală
31 (114.8%)
Poveşti şi fantasy
9 (33.3%)
Literatură science-fiction
12 (44.4%)
Romane de dragoste
28 (103.7%)
Romane de aventuri
15 (55.6%)
Romane poliţiste
15 (55.6%)
Cărţi de specialitate
23 (85.2%)
Altele
16 (59.3%)

Total Members Voted: 27

horatiu665

nu pot sa nu observ ca nu s-a votat "povesti si fantasy". sa putem trage vreo concluzie interesanta de aici? :-?

Buburuza

Literatura postmodernista si poeti antici, in mare parte. Cu mici exceptii.

MareleSef

Quote from: Monica Trif on 30 July 2008, 16:42:01
Imi plac in special cartile de filosofie si poezie dar cum si Andreea spune e bine si chiar necesar sa stii de toate

si mie

frger

Carti de educatie si pedagogie. 

aaliyutza

pai in special romanele bune, cele pe care nu-ti mai vine sa le dai jos din mana, cele care te fac sa te gandesti numai la ele pana le termini..gen: Singur pe lume"-Malot Hector; Pollyanna-Eleonor Porter; Cuoare-Edmondo de Amocis; Mizerabilii-Victor Hugo, Camasa lui Hristos-Douglas Loyd etc etc dar si poeziile religioase de Traian Dorz si Costache Ioanid.

avramalex111

In general spiritualitate...dar am citit recent Martianul de Andy Weir si pot spune ca e foarte buna! O recomand.

Elena01

Lectura este un hobby de al meu. Imi place foarte mult sa citesc romane de aventura si de dragoste. Recomand la toti!
.

Teresa

Sunt înebunită după literatura clasică de autori faimoși: Honore de Balzac și Thomas Hardy, de exemplu.
Dar în ultima perioadă caut autori la început de drum, sau necunoscuți. Nu este ușor că-n fiecare zi apar cu grămada.
Cărțile pe care scrie Bestseller nu mă atrag în niciun fel căci știu exact cum au ajuns acolo.
În plus sunt interesată de creșterea spirituală și dezvoltare personală.