Forum.Citatepedia.ro

News:

Pentru a putea posta mesaje pe forum este necesar un cont gratuit. Creează-ți un cont — durează doar un minut.

Main Menu

autorul preferat

Started by the_punk_girl, 05 August 2008, 17:04:03

Care este autorul tau preferat ??

Murphy
7 (50%)
Lucian Blaga
12 (85.7%)
Albert Einstein
5 (35.7%)
Alexandre Dumas
7 (50%)
Blaise Pascal
7 (50%)
Liviu Rebreanu
9 (64.3%)
Tudor Arghezi
6 (42.9%)
Mihai Eminescu
14 (100%)

Total Members Voted: 14

the_punk_girl

Lucian Velea

Cam puţine variante dintre atâtea mii de autori...  :-) Dar hai să zicem că ai ales câte unul reprezentativ pentru un anumit gen. Oricum, în mesaje se pot scrie şi alte nume.

monica trif

Intr-adevar putine variante. As spune Confucius, Seneca, Charles Dickens, Shackspear, etc...

Afanase Paul

Gustav Meyrink,Immanuel Kant,Platon,Sthendal,Tolkien,Noica,Cioran,Baudelaire,Kaffka etc....
Nu vreau ca stanca personalitatii mele, chiar colturoasa cum este, sa fie rotunjita de valul social impotriva vointei mele, pentru a deveni la fel cu celelalte pietre, adica fara identitate si fara nume."

tla26

Greu de spus doar un autor preferat (sau, in fine, trei, in cazul de fata). Mi se pare greu de spus pt ca, de cele mai multe ori, imi place de la fiecare ceva in parte si atunci nu pot folosi decat pluralul...Camil Petrescu, Marin Preda, Matei Visniec, Mihail Sebastian, Radu Stanca, AE Baconsky, Oc Paler etc etc

Tyranus

Friedrich Nietzsche si Arthur Schopenhauer.

luiza

Mircea Eliade, Octavian Paler, Bacovia, Pavel Corut.........

Semissis

Andrada

Autorul meu preferat este Paulo Coelho, dar si Lucian Blaga, Liviu Rebreanu, Ioan Slavici.

Alina Milatinovici

Romanul adolescentului miop mi-a fost calauza si D-zeu.Il recomand calduros tuturor.